like sampai lebam,if not aku cepuk kang

28 May 2011

not in mood!bye.heheheh(gelak malu)


baki cuti semester nie tinggal 38hari je lagi..ehmm bosan nya!!!
cepat lah cepat lah cepat lah
(mesti budak kelas aku rasa nak baling asid dekat wajah gua yang comel nie)
kah kah kah
entah lah cuti nie tak buat ape pon...petang keje..malam balik keje..
habis tu baru bukak blog..
update blog..autopublish ke-esokkan hari nya..mcm tu lah setiap hari
bosan kan degar..
memang pon!
habis tu buat keje sengal mcm nie!
(gua try cipta solan math eng. dalam micro office,serius susah nak pakai nya)
ok sengal
baru aku taur bertapa susahnya mengunakan prisian nak buat soalan math nie
lagi susuh nak buat dari selesai
*tangan kebahu,mata keatas..HAHAAHAH!!!!!
tapi please lah belajar!!please lah please lah!!
gua dah habis..wekkkk...lulus cemerlang okey 
*mati lahh padahal result math engineering teruk nak mampos!
k fine...

ehmm aku pon dah fikir..
mungkin aku akan jarang update bila masuk semester nanti..
korang pon mesti dah puas kan tengok kesengalan akmalazmi menaip di blog nye..
tak gitu??
(pehh bajet ade pembaca kau nyah!)
HAHAHAHA
maur kau puas!aku hapdate satu entry setiap hari!
kata cuti kan??
mesti lah tiap-tiap hari aku hapdate!
hahahaha
bila mula je semester..mula lah korang tunggu..
manelah akmalazmi..manelah akmalazmi
(sekali lagi bajet ade pembaca gitu -.-")
 bukak semester mungkin aku jarang update..
kalau update pon mesti enty emo
..and next next semester mungkin aku tak update terus
ehmmm
agaknye lah..mane lah taurkan?
(boleh tak aku update lepas tahun 2013??grrr)
HAHAHAHAHAHAHAHA
lame kan perjalanan aku nie!!
adessss!!
dan gua pon dah fikir..
gua tak kesah kalau semua follower gua nak unfollow gua
-kalau nak unfollow cakap kat comment aw-
-senang aku detect and unfollow kau juga-
KAHKAHKAH
*gurau okeh!
sebab hujung tahun nie..akmalazmi akan menjalani praktikalnya di luar negara
LUAR NEGARA OKEY!!
sekali lagi!
LUAR NEGARA OKEY!!
tak puas lagi
LUAR NEGARA OKEY!!
HA-HA-HA
HUWAAA..
mane nak dapat line wey!
bz dengan tugasan nya lagi!!!!


waaa excited okeh!!!
tiap-tiap malam wa mimpi yang wa nie kene buli dengan org atasan iaitu engineer waa!
turutama time outstation!

see bertapa OVER NYA nyah sorang nie!!!
HA-HA-HA

orang cakap praktikal lah paling annoying..
sebab nak buat presentation lagi..buku lagi!
hayooo,ketabahan hati sangat penting disitu!!!

pesanan
you know what??perlu ke entry ni tercipta?
sangat tak perlu
tapi ape nasib...tak tau nak tulis ape..
tak gitu??
lagi pon blog ni didaftarkan oleh nama 
akmalazmi
so??
what?
HA-HA-HA

hargailah selagi akmalazmi masih ada
=)

hargai pakwe anda
sebelum pakwe anda
menghargai org lain
=)


9 comments:

Suliza Salleh said...

hargai pakwe anda
sebelum pakwe anda
menghargai org lain
=)


HAHA !
ayt tuh ta igt ! :p

Shamsuddin Amin said...

practical kat ner tu akmal...?

aten fadzil :) said...

ngaruk apelah kau ni mal ! aku simbah nan asid tau lah ! haha !

p/s ; well , aku hargai pakwe aku . huahua

Ms. Ann said...

agaknyer sedang tension ker?

syrupmasin said...

wuahaha..betol2..hargai lah pakwe anda sebelom pakwe anda hagai org laen.. :D

IMANSHAH said...

yeah hidup aqmalazmi

Miss.Phoenix said...

well,pkwe sy adlh add math,,,dn mulai hr ni sy akn hrgai add math lebih dr modern math...hihi...

kotak bulat said...

pesanan akhir tu lain ye.. hehehe
saya akn mengahrgai pakwe sy :P

hannanmustaffa said...

pesanan teraher terbaek ! haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket