like sampai lebam,if not aku cepuk kang

27 May 2011

aku cinta celine!aku suka titanic

hey!!!munkin ini entry serius!!!yeahh serius!!jangan gelak!!wa cabut gigi kan!korang kenal tak dengan celine dion??tak kenal takpe lah.....aku rase die nie antara penyanyi yang berpengaruh didunia kan..adesssss........vokal die sangat mantap okey!!!!even die dah tua sangat..42 agaknya usia dia..baru-baru nie die dapat anak kembar..wahhh best kan!!untung le dapat anak kembar!aku tak taur lah kenapa suka dekat dia..munkin sebab vokal dia kowt..tambah plak dia cantik!
with husband dia...waa penah tengok diowg comolot hari tu......
lagu berpuaka dia mestilah
"MY HEART WILL GO ON"
aku tunjuk video die yang matap k
okeh!!video nie 2tahun dah aku jumpa..baru hari nie aku cari balik..
mmg nak mati lah cari video nie kat you tube..
yew lah kalau taip je "My Heart will go on"
mcm-mcm
"My Heart will go on" keluar!
HAHAHAHAH..
aku suka dia..tengok lah care die sampaikan lagu puaka tu!!!huh seram!
satu lagi..agak dasyat jugak video nie..

nanti kalau aku nikah..aku nak jemput dia
nak suruh die nyanyi dekat ballroom time aku nikah ..
tak sedar diuntung hang mal..nak ade ballroom bagai!
HAHAHAHAH..

tapi takpelah!!berangan der!
kihkihkih
korang taur tak movie tintanic akan ditayangkan serentak diseluruh dunia?
dalam dimensi 3D....
HEBAT SUNGGUH PERANAN CITE NIE!
aku rase kalau cite tintanic nie kuar kat malaysia
mesti babak-babak pompuan tu bukak baju and laki tu lukis potret takde kan??
kalau dlam tv mmg babak tu pon diowg potong..
mane taur nie mal??
alaa aku dah tengok pon yang original..siap ulang ulang lagi..
sebab aku minat kowt..
bukan minat babak tu..tapi minat cite tu lahh..
nak tengok yang betul betul kau cari lah cd...
KAH KAH KAH
mesti rancak kan!

12 comments:

miss.Addin said...

HAHA memang peminat celine dion habis la ni .

::FAIZ FARISH:: said...

masalahnya, kau mampu ke nak kawen kat ballroom?

aten fadzil :) said...

kahkahkah ! aku pon tengok do part tu . teringin na buatt . huahuahua !

manggosteen said...

aku paling minat lagu all by myself..pergh..meremang bulu idong..

zahra amir said...

celine dion best ! ! !

jia said...

HAHA...
dazat..
klw dy btol2 dtg nyanyi kt mjlis kawen ko.. jmput aq aw.. haha

Aman Ibrahim said...

mantap.. kene tengok dan feeling2!
you jump i jump haha..

Shahrul Izwan said...

vokal celine dion mmg superb!
suka lagu I Surrender! Lagu tu mmg best! Celine Dion best! :D

Puteri Iqa Izyan said...

celine dion tua tapi still lagi vogue~ =))

Finaz Jaafar said...

Celine memang best !

hannanmustaffa said...

waa. sme la minat titanic. u jump i jump :D

syrupmasin said...

memang sedap pon suare celine nih..tp sedap lg mariah carey bg aku..haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket