like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 May 2011

exclusive!gua nak tunjuk awek gua!

ramai yang tanye..sape awek kau mal...sape sape sape.....diam-diam ubi berisi kau mal!!tengok ah!!lagi berisi lagi menunduk..tak gitu???buat ape nak heboh satu dunia dekat alam maya yang kite dah ade awek..kan?k lahh aku pon dah tak larat nak sembunyi panjang-panjang pasal hubungan iklas kami nie..sebelum tu nak jiwang sikit boleh??



sayang!you cantik....terima kasih sebab terima i seadanya!
sayang!first time i ngorat you..you mmg jual mahal,tapi alhamdulilah!
sayang!you bakal isteri i..dan bakal ibu kepada anak-anak i!tq sayang!
sayang!i harap hubungan kite kekal ke jinjang pelamin
sayang!you jangan tinggal kan i lagi!
sayang!terima kasih sebab nyanyi kat i time i call you semalam
sayang!i harap kite dikuniakan zuriat berjuta lemon ..hee
sayang!i love you!
sayang!muah sikit!
sayang!sayang!sayang!
pic sekadar buat pameran!

ehmm k ah!jom tengok awek mal..
memandang kan ini pertama kali gua tunjuk..so gua buat kotak mcm dibawah..
kelas sikit..tak gitu??
nak tengok awek waa tekan je kat kotak tu

amecam??okey??sesuai kan??
thnksz sayang!!
guys!doakan aku dan sidia dapat anak berjuta lemon..

pesanan
dah orang diluar sana jagn tanya lagi..sape awek akmalazmi..
sebab dah taur jawapan kan?buat ape nak tnye lagi
tak gitu??

sayang!!i nak kiss you!!!
muuuuuuuu(muncung)
ok dah!!
sedap!
HAHAHAHA
bye!

18 comments:

Mila Ahmad said...

ala... cumell gilak awek u huhu...

aqmalazmi said...

mila : well..hahaha

Aku Afzal said...

haha..layannnn :D

::FAIZ FARISH:: said...

perasaan kau je....

Juliana Nz said...

mcm kenal jeh awek dea tu .. -.-

nursya'idawahina sa'aban said...

olololo...sweet couple gtu..hahaha

DanieL AdiE said...

Hahah...tahniah ade awek comel..

Afsar said...

tu awek ko ker????kalau ada awek comel, mmg best..:P

rdib said...

hehehe, melodi rupanya..yer la2 smga dpat lah anak yg comel2 :0

tim said...

tak berani buka

Annie Mohamad said...

sesuai gitu...huhuh

Ilusi Jiwa said...

erkk...tq ak ..dh edit ckit2 blog ak..anyway keep in touch bro..tq alot..

aten fadzil :) said...

aku na debik kau . dush ! then akher sekali , aku na tembak kau ! bengong punye mal . agak excited la aku na tengok awek kau . ciss !

dott said...

hahaa , cantek canrek :D

~nUruLovErsmYliFe~ said...

wow!! cute la awek mal!!(sambil tangan atas bahu,mata pandang ata..) huhuhuhuhuhu..

miss nuratikah eika said...

haha..kesengalan terserlah betul..
-.-"

NURUL NATASYA AMIR said...

Muahaha perasan ! :P

syrupmasin said...

wuahaha..cantek doe :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket