like sampai lebam,if not aku cepuk kang

04 May 2011

gua dan seksiness,sangat subjektif =)

woot..woot..salam satu malaysia..
assalamualaikum
HEEEEE......
actually aku nie memang suka membaca..gua suka baca blog korang yang best-best tu
siap senyum-senyum lagi...
kau ada?
tak kalah juga gua suka baca buku ilmiah..
macam buku text sejarah kew,buku text kimia kew,buku text biologi kew,
semua yang jenis-jenis buku ilmiah gua baca
kadang-kadang gua belakon jew depan mak gua....gua saja pegang buku-buku ur..
padahal bukan gua stdy pon..kang mak gua bising kalau gua tak study
*kantoiiii
HA-HA-HA
actually pix nie gua sedang enak
wahh enak???
rasa macam nak penampor kan?
HA-HA-HA
pehhh majalah yang gua pegang tuw best beb..
pic dalam-dalam die tanak nak kalah..
patot laa gua senyum jew time tengok majalah tuw
berejam aku habiskan masa nak baca majalah tuw
*asal aku jujur sangat nie
haishhh!!!
kau nk taur kew ape aku tengok tuw?
adoiiiii.......
takpe...hari nie gua rasa gua nak buat
"HARI JUJUR SEDUNIA"
so gua tunjuk okey ape gua tengok tu
JANJI TAK GELAK K
masyarakat
Lu nak istifar ! Lu istifar sekarang jugak!
sebab sekarang nie pon gua sedang beristifar tengok pix gua yang
sedang bergelumang dengan pix wanita seksi pilihan InTrend minggu ini
HA-HA-HA
dasar lelaki!
wanita seksi jugak ditengoknye an!
menagis tak berlagu!!!
btw seksi itu subjektif!seksa itu objektif!
*memandai jew aku!
HA-HA-HA
huh jangan tengok lame-lame k..
kang ada jugak yang  kene g mandi!
adioosss


last but not least
nak comolot boleh??
muahhh!!!!
byebye
-senyum la wey,dah kene comolot pon tanak senyum lagi-
HAHAHAHA
btw senyum okey
daaaaaa



30 comments:

Ladida Cafe said...

heheee :D

nice pictures

Nurul Aisyah said...

wow!!!cuti 2 bulan dpenuhi dgn bnda2 yg brfaedah oleh akmal azmi...hee

Azham Vosovic said...

aiyyyooo....sempat baca majalah yer? hahaha, blogger nakal ni huhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

aku nak Komen ek...

kenapa sofa blakang tu tak penah kemas? ko Malas kemaskan? Bersepah ok....

pastu kenapa ko baca majalah pempuan? hadek2 sangat.. hahaha


menanah tak telingga? hahahahaha

Scya LollitA said...

heeee tataiii .
report mak . muehehhe~

amir aizat said...

okay mmg berfaedah cuty2 kau,haha

NAZRUL AZAT said...

alalalalalalaaaaa... heheeee

kiela said...

hahahaah..kalau dapat..p la cyom mulot dorg :P

kiela said...

await xda shout box ni ?

cikcomot said...

hahah... baek bace quran la weiyh..

^-^

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha... mmg jujur sungguh nih... :P

suha said...

~muntah darah pas kena comolot~hahaha

salwaismail said...

haha. okay, tengah senyum ni.
:)

Melda Mohd said...

Cheese. Terserlah kejujurannya. Hehe.

*Senyum, tahan gelak* =D

Rafidah Farhana said...

Ayyyohh!!
Pengsan T_T

NURUL NAJWA said...

ahaha.. berfaedah sungguh!! :D

Shazmiey Abdurahman said...

in trend?? hihihi.. nak lagi seksi amek majalah mangga.malaysian playboy magazine.hahaha..

naz said...

lu buat gua nak beli satu majalah tu ahahaha

faiz amir said...

hahahahahha , comolot je keje kaw . ngn laki pown kaw comolot gak ke . hahaha*tade kne mngena ngn entry kaw doe

manggosteen said...

seb baik gambo tu tak clear..ahahaha..

faliq said...

saya selalu bace tapi saya ta komen..ahaha..suke part comeolot tue..ahahaa..
gatal..ahahaha

Aujinz said...

wehh..cemolot ke tempat lain.. aaaaaa..

larikkk..

zOeY zAu YaH said...

hahahahahaha..!!!! dush..! itu keje kau ye? eh selalu pi tesco? x penah pi lagi pun..huhu..nakap kita x penah terserempak kt mana2 ya? huhu

Sham said...

salam kenal bro...

rasa2 lagi elok lu baca mangga la...hua hua...

Nurhafizah p i j a said...

bukn penampar , tp penumbok ! hahaha
ptot larh laku majalah tu ~ hehe

::yartHaryati:: said...

cuwitttcangatt awk..muehehee

snowthenraibow said...

whoa ko nie . haha . belakun saja . hehe . apa2 gud luck for result ti . .

IMANSHAH said...

wah..haha

menggeletar iman

aDieyZa said...

blog akk ko suka baca x dik oiii?? hihi..

majalah yg ko baca tu x menahan ok..

Amirrah Zawani said...

baca buku malas lah.. baca magazine rajin lah :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket