like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 May 2011

price tag gardenia penting okey =)



didalam dilema

mother,mother..roti gardenia nie bila tarikh luput nya??
tak taur lah son,,try tanya father..
father,father..roti gardenia nie boleh makan ke lagi??
ehm..father rasa boleh kowt..sampai 1jun agaknya
okehh father!

(kih kih kih....perbualan telah dimanipulasikan oleh pemilik blog)

okehh..itu lah masalah yang aku selalu hadapi...-.-"..actually dekat dengan price tag roti gardenia kan ade exp date dia kan????benda alah tu selalu sangat hilang...sebab manusia seperti aku nie selalu sangat tak amek kesah pasal price tag dekat roti gardenia tu..bila nak makan baru tanya semua orang... TAK GITU??

kenape lah diowg letak exp date dekat price tag tu kan???tak boleh ke letak dekat plastik roti??adessss....price tag tu selalu sangat hilang....benci okey!

bila malam..si akmalazmi nie lapar!ehmmm..yang ada hanyalah roti gardenia yang tiada price tag tu..choii sungguh!kih kih kih

okeh di dalam dilema,
nak makan ke tak?nak makan ke tak?nak makan ke tak?
(sebab roti tu dan berhari-hari terbiar)

LALU
okey
MAKAN
-.-"

roti gardenia disapu dengan cap ayam deli spread with tuna

pukul 3pagi serangan ceri beri sampai yee
=.="
btw thnks gardenia
"ohh gardenia sungguh enak dimakan bergitu saja"

nak nyanyi lagu roti sampai bisu
okeh bye!
HA-Ha-HA




33 comments:

syrupmasin said...

haha..rumah aku pon selalu hilang bende alah tuh..selagi ta tumbuh pokok2 pelik atas roti selagi tuh la cakap dalam hati bole makan kot..haha :D

aqmalazmi said...

hahah..kan..selagi pokok atas roti tak berbungga..yakin jee boleh makan..
HAHAHHA

zOeY zAu YaH said...

yakin boleh..! hehe...

Syazwani said...

may i suggest that you letak roti dalam satu bekas yang dikhaskan untuk roti shj..confem x ilang price tag tu nnt :)

aqmalazmi said...

wani : that good..nnati i try...4sure tak kene ceri beri lagi kan :D

hannanmustaffa said...

naseb baek kau ade lagi hari ni, hehe joking !

aqmalazmi said...

nan : amboii dia i cubit kang!!! HAHAHAH

Nurul Amira said...

hehe ksiann . halal jela kn . :P

aqmalazmi said...

mira : 4sure ..dah halal dah..heee

Afsar said...

kalau nmpak pokok2 tumbuh atas roti tu, ko makan jer yg takder pokok2..hehe membazir tu kan amalan syaitan...:P, kikikiki~

aqmalazmi said...

afsar : hah bagus lah tu..hbis tru yang pokok-pokok tu aku bg kau aw...membazir tu kan amalan syaitan..hahahahha :D

miss.Addin said...

tp roti gardenia still boleh makan even dh bape hari expired :) tp kalau dh sampai seminggu tu baik jangan . haha

Jay / DoLL said...

ahahaha~ that expression, priceless beb xD hwmm, if i were u, lau ta konfiden, bako je dlu ^^

aqmalazmi said...

miss : haha..kan..tp dah lapar..belasah je

jay :haha...okehh bako dulu roti ...keh keh keh

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahaha ni lagi sorang buat aku lapar... aiissh

chemay said...

lain kali simpan tag tuh..
takde la ceri beri.
:)

adwafarahin said...

nyum2! tuna :P

nawal addina said...

ala , mkn jep ! tak mati pon , paling terok hidrasi . kahkahkah !

ieLa yaaCoB said...

amboi..sdapnyee mkn..huhu

IMANSHAH said...

serius sofa kita sama

SyahmiFikri said...

bro! same here..

slalu gak hilang.. tapi sental jer roti.. sakit perut kira len.. haha

DanieL AdiE said...

Aduh..kesiannye....

::FAIZ FARISH:: said...

padan muka..... sapa suruh

si pai epal said...

hehe..saye pun salu mcm tu..

Nesa Wazir said...

ehehe..mal, nesa pun slalu jd gitu. tp da ade penyelesaian. lpas bukak trus sangkut pd plastik roti tu.ujung price tag tu kan ade cangkuk :D
btw, gardenia adlh roti plg best :)

sya hassan said...

mak aku kalo exp pon still makan.. katanya xbaek membazir.. aku menurut je lah.. skit prot laen citer..

Cik Mira said...

aku tgh lapo ni. ko tunjuk plak entry makan. aiyoo =.= eh kt plastic tu bkn ade tulis ke tarikh luput?

cucu umie said...

kuikui..lain kali tag price tu kne simpan bro..xpon mak sure sape yg beli tu tahu bila expired date ea..huhu

muhamad hanif said...

kahkahkah !

tulah kau, tengah pagi col lah

1300-13-1300..


baru style..


ahahhahahahahahahahahha

Yutaka Mushimura said...

makan dgn tuna...memang sodap..makan dgn aiskrim vanilla pun masyuk gak...:)

tips terbaru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

aDieyZa said...

akk pun selalu lupa campak mana price tag tu.. hahaha..

Anonymous said...

[url=http://owdijfvcnid.com]efdnlwiernf[/url] LepkneermMamn dkyubwvfcn ReidlyEssedge http://lirwjcnncvuier.com phedlollopuch

Anonymous said...

Eviniffus jufufduy digeCeridriet

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket