like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 May 2011

amar artis you tube okey =)

hey guys!!!!!

actually entry kali nie plak nak tunjuk kat korang sorang lagi artis you tube kita..hah terkejut lah tuu..
kih kih kih......
mesti korang tertanya kann..siapa..erkkkk..okeh lahh tanak sembang panjang..

korang klik orang gerak-gerak tu..
nampak seksi kan??
HAHAHAA
Photobucket
die lah artis baru kite..hahahahahahh..
actually korang view je you tube mamat niee.....
kenape??alahhh sajee jee........
nak menghilang kan bosan..
tak gitu????
okey lah..tanak tipu banyak-bnyak...
die nie classmate aku laaa...
comel kan??
tengok perut diee..
mcm ade bayi...
tak gitu??
HAHAHAHAHAHHAHA
okehhh....dah view you tube artis tu
view nie plak

hahhahhaaahah..
amek kau!!
akmalazmi buat ape tu??
-meraung raung sesak nafas org tengok aku-
hahahahah..
okey aku sangat malu sekarang nie..
-tibe-tibe rasa diri ku bergitu berharga tak gitu???-
hahahaha
okeyy tu saje je tu...
ingat nak buat vlog tadi
tapi aku tak reti lah nak berfashion ala-ala maria elina gitu
HAHAHHAHAHA
yang penting masuk view artis you tube kite tu yee
Photobucket
hah amek kau amar..dua aku letak pic kau dalam nie
=)
good luck bro
(dia masuk pertandingan ape tah)
korang view tau...
aku hanya tolong member sepejuangan
=)
*baik tak gua guys?
HAHHAHA

12 comments:

muhamad hanif said...

wah !!!baiknya kau...





lallalalla~

SyahmiFikri said...

wah! promo hebat nie.. siap gerak2 lagii.. keh3

miss.Addin said...

HAHA berfesyen ala2 maria elena, baru comel ! :p

muhamad hanif said...

style kan aku follwer yang ke 123o tu..kau ptut review..



kahkahkah !

syrupmasin said...

haha..asal kau kate perut dy macam baby?? haha..bagus betol dapat kawan macam kau..tolong kawan :D

hannanmustaffa said...

haah. amar nampak bertambah kembang die, hehe

amarsyaufi said...

anan..mengapa dikau mengutukku???mahu makan penampar yer..hehehehe...seb bek ko kat johor~

gadisSETAN said...

hihi

fifianggun said...

wahhhaaaa,,pekena kawan eh?

chemay said...

hahah lepas nie boleh la buad vlog cara2 pakai shawl kan akmalazmi?
lalallala~~
:P

missh chiorika said...

haha ....
ape pon tak bole -.-'

Lieyda said...

haha comel!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket