like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 June 2011

entry bosan..sekian.. =)

dah tengok karak???????belum???okey pegi tengok sekarang,ehh jap korang g tengok lepas baca blog aku jew lah....HAHAHAHA...semalam bosan yang amat..memang bosan gila..buka tenet keje on9 jee..pas ur bukak ini
cet cet..ade tiket pukul 3.30ptg..woot woot..apelagi!!pukul 3 text member ajak g tengok..3.30baru sampai rumah aku...bagus lah!!mmg aku lambat 8minit lah masuk wayang!-.-"(dah selalu mcm tu pon aku)

review cite nie..okey aku bg 4bintang untuk yusri(amek yee yusri)cite nie ade komedi..seram 4sure,,and ROMENTIK..aww aww..saya suka okey!!HAHHA(tetiba)part komedi mmg tak boleh blah!kelakar sial..
aku hampir tekencing di saat itu ngekk ngeekk

part komedi
"hencik boleh tolong saya"
HAHAHAH..kejadah hantu cakap ala-ala lawak gitu?HAHAH
"tada kepala mcm nie ke hencik"
HAHAHAH..time kepala hantu tu jatuh..kelakar sangat
"asal krajaan x letak signboard kwsn hantu melintas kat situ"
HAHAH..time dlm kereta before excident
"hujan oh hujan kenapa engkau turun"
hantu tu nyanyi time ida bogel nak mandi
HAHAHAHAH


part romentik pon ade..
"i miss you already"
time zura tengok video dalam kereta
"relakan pemergian i"
saat zura taur pakwe die sudah meninggal
"i minta maaf tak dapat kotakan janji i untuk menikah dengan you"
kata-kata terakhir roh nik buat zura
-tak dinafikan aku hampir nagis disitu,,tapi tak nagis pon-
sebab aku teringat akan dia..ehmmm..serius (!)
=(
okey mal tanak sedih pasal dia
kih kih kih
=(

part seram
ehmm entah..banyak sangat..
time dalam hutan lah..dlm rumah lah..atas jalan lah..
and paling menarik perhatian aku
bila zura membaca TAFSIRAN AYAT KURSI....
okeyy meremang bulu-bulu aku!
HAHAHAH
"kita hanya menghafal,mengigat,
tapi kita taur maksud ayat tu"
okeyy rasa terasa disitu
HAHAHAAH

aku rasa dah banyak aku cita...and aku rasa mcm dah tak perlu kau pergi tengok!HAHAHAH..baca nie pon dah cukup..yedak??HAHAHAHAH,tapi pegi jewlah tengok...sekadar suka-suka-

tapi agak kecewa..bila ada part mcm cd tersangkut time zura nak mandi -,-"tapi tabit sound effect!pehh boleh luruh peranakan aku

Okey sudah..you know what..entry ni aku tulis pukul9 malam semalam..tengah best tulis..tibe-tibe blackout..dah lah time ur dok bukak trailer karak..dengan sape pon tade kat umah nie...-.-"

tinggal sorang-sorang beb..so beranikan diri pegi depan duduk atas sofa ingatkan laluan karak -.-"hbis tu nmpak bnda hijau lalu..rupa-rupanya pantulan mata dari kucing aku dengan suasana time ur anjing gila berkeliaran... ><"ehmmm....pkul 10.30baru ade current balik..so autopublish pagi nie pukul 9pagi..

okeyy..lepas nie semua org semenanjung malaysia takut lalu karak ehm kbai

10 comments:

muhamad hanif said...

hahahah..


aku tak pham, kena tengok esok..


lallalalalala ;)

syrupmasin said...

bile aku bace review aku rase karak tuh dah macam bukan cerite hantu dah lah..aku rase macam bace riview cite hantu kelakar doe..haha

amier azrul alias said...

haha.
best ke weyh?
aku xtgk lg =.=

tim said...

nak tunggu masuk tv.....

tapi ye ker ada part lucu?

miss.Addin said...

haha tu la kan, patut kena letak signboard kawasan hantu melintas

:D

chemay said...

tengok movie tak ajak.
sobs3
T__T

lurve sweetie said...

waaa,,syok loo da tgkk,,,,hahah..seram ker?

najihah sahami said...

mal!!karak mmg best ah. hehhehe

run aziluz said...

seram siut cerita kau. ahaa.

eh, kita 1 umur? O_O thanks lah sudi singgah blog aku ye, *tundukhormat*

cik azeya said...

ouh. tidak tengok lagi, agak agak, cetak rompak dah keluar?

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket