like sampai lebam,if not aku cepuk kang

02 June 2011

diri kau annoying?diri aku pon sama =)

ehmm semalam layan movie lagi..movie fast & furious 5 rio heist ..cite die agak bosan dipermulaan...kew tak best??HAHAHAH..ke aku yang tak pandai menilai nie??ehmm entah lahh....bercakap banyak -.-"

habis tu mula lah penghuni-penghuni panggung tu mula buat hal yang annoying....sangat annoying okey,antaranya ialah


1)kaki tu..
ehmm..heyy org belakang..kaki tu nak kene potong kew?kerusi ni aku bayar bukan untuk kau letak kaki setaraf kepala aku..kejam lah kan?ehmm..taur lah nak tido pon kan..jangan lah buat kerusi panggung tu setaraf katil dirumah..kesian orang depan....ye tak??cuba aku buat..ape rasa??mesti balik kang kau tulis kat blog kau an..DAH AGAK dah

2)lagu fon sedap
ehmm..bila orang depan buat tak taur jew dengan fon die...lagu nokia plak tu......sila lah tengok..mane taur isteri telefon ke kan?tak ke isteri merajuk tak angkat fon dia..kalau tanak angkat reject jew lah..ape susah..balik rumah pujuk jew lah...tu pon tak reti kew?

3)pekritik bebas
pehhh......akak ogy!!!!ganas kau nok!HAHAHAHa...dia tu pelakon bukan nya menyanyi..agak-agak lah kak ogy nak komen pon....dlm kete nanti boleh komen apa!tak saba kau ogy....

4)abg dan akak
ehmm..ini salah satu masalah..agak-agak lah kan nak mengawan pon..jangan lah tepi aku..LOST CONTROL okey!HAHAHAH..suap menyuap pop-corn?asal tak suap nasi je terus?baru puas..habis tu bila pelakon-pelakon cite tu cium-cium korang buat apa?ingat aku tak nampak?buat anak?

5)mesej
okey tanak koment bnyak..sebab aku lah nie..HAHAHAHAHHAHAHAHHA...semua org tak ikut etika
menonton..termasuklah aku....yetak???org kate cermin diri sendiri dulu baru cerminkan org lain...(betul ke aku cakap nie) masalahnya mane nak dapat cermin dalam wayang?kalau ade pon gelap..so maksiat boleh berleluasa di situ..kesian baby yang kene campak dari tingkat 5 tu =(

bila nak mula kelas nie..aku dah bosan semester break bagai 
-.-"
hari nie tengok PIRATES OF CARIBBEAN ON STRANGER TIDES nak?
=.="

27 comments:

muhamad hanif said...

ok jumjum,

tengok pirates HAHAHHA..kau blnja.

amir aizat said...

no 3 dgn 4 tu mmg aku setuju!!hahah

Afsar said...

aku paling pantang, kalau bangsa kulit itam duk belakang... dah la bau, gelak, adoyaiiiii, macam bapak dier beli panggung..wakakaka~

::FAIZ FARISH:: said...

smalam aku tgk Karak

chemay said...

selalu dapat couple2 yang bajet nak ringan2 dalam cinema dduk dekat sebelah chemay..
geram nak sound..
suruh cari port lain..
sumpah annoyingg
-.-

FARAH IZWANI RAMLI said...

hahaha.
setuju lah !
semua betol.
buat wayang sendirik.

naz said...

bila di kelilingi pelbagai orang memang kita pun menyampah. tapi kalau di kelilingi pelbagai perempuan kita suka haahahaa

Ribena lalalaaa~ said...

mengawan....hahahahahahaha

tim said...

aku nak tambah 1


mata kaku
tertuang air mineral ke dalam bekas(cup) coke yang belum terbuka penutupnya dan air mineral itu tertumpah dekat orang sebelah

habis basah aku woi.

Social Media Bayar said...

Aku pon boring cuti lama lama.. asik ulang alik tengok movie saja.

aten fadzil :) said...

"bila nak mula kelas nie..aku dah bosan semester break bagai"

love that statement . aku jadik macam bengong bila duk umah lamelame . btw , aku suke entry ni . haha !

syrupmasin said...

haha..aku penah tgh show free dari satu couple dlm wayang..bestt!! haha..gile punye org..

DanieL AdiE said...

Waaaa..nak tgk jugak..

Aqmal, belanje adie ek...

cik azeya said...

orang yg letak kaki setaraf dengan kepala tu paling kuang ajaq! grrr~

(emosi)

-.-'

Bebby NoLurb said...

huhu...kesian...hehe

Rtp Farra Arisha said...

semua alasan yg dikasi tu semuanya betoollll!

Iznie said...

haha....macam2 jer....

nasib baik la jrg masuk tmpat tu...hee

YEP, bosan la plak semester breakkk ni....huhu




p/s ; blogger baru kat sini...follow kamu juga utk terus mmbaca entri2 kamu yg mntap...chewaahh~

ir yien 9897 said...

hahaha.. kenytaan ini semua :)

Hanif Idrus Blog said...

semalam pun baru tengok F&F5

Hanif bin Idrus Blog

Azham Vosovic said...

hahaha, selalu je nampak scene mcm tu... serious menyampah...

Azham Vosovic said...

hahaha, selalu je nampak scene mcm tu... serious menyampah...

combi said...

dah tengok !!! lawak gle..haha

SyahmiFikri said...

haha.. aku geram kalau ada pengomen!

tapii. aku suka tdo dalam wayang.. theeee

fifianggun said...

ahahh,,sabar je lah kalau tgok wayang cam tu

missdora said...

betul ! sangat bosan laa.. :D

Tehuzz said...

haha . perkara biase . KAHKAH .

jom singgah dan bace:
isu panas seorang blogger

jom like page ni:
Secret Propaganda

miss.Addin said...

haha dalam wayang macam macam hal .

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket