like sampai lebam,if not aku cepuk kang

03 June 2011

maaf kawan-kawan semua :D

maaf mood jiwang plus tak tentuhara sekarang
kadang-kadang semua orang tak taur pasal aku..
tengok macam happy go lucky jew kan..
setiap entry kadang-kadang nak menghiburkan hati pembaca jee
hati sendiri sapa nak jaga
ye tak?

-kau berubah saat mengenal dia-
-mengapa harus dia yang merebut diri mu-
-aku kan pergi mesti hati tak akan rela-
-TERKADANG KU MENYESAL MEGAPA KU KENAL KAN DIA PADAMU-

-perhubungan yang kita jalinkan hampir cecah 7tahun-
-kau berubah saat kau mengenali dia...dan kenapa mesti kawan aku-
-aku menagis sebab dia dah declare dengan kwn aku-
-aku nagis dalam dorm depan kawan-
-lepas setahun korang putus-
-entah kenapa aku seronok..jahat kan aku?-
-seronok atas kesedihan org-
-aku jahat aku jahat aku jahat-
-aku tukar nombor fon pon sebab dia-
-tapi aku tak boleh..aku tetap cari dia-
-lepak-lepak dekat rumah dia best,boleh sembang-sembang ngan mak dia-
-hadiah yg aku bg time birthday dia hari tu,mak aku yg pilih-
-parents aku penah tanye pasal dia lepas fmly aku balik dari knduri abg dia-
-kadang2 aku nak berubah jadi jahat sebab dia-
-dia penah marah aku,knpa sikap aku panas baran sejak2 kebelakangan nie-
-biar aku jahat..biar aku panas baran,,biar aku mati dulu dari dia-
biar biar biar
janji dia gembira (!)
maaf pic nie di snap tahun lepas semperna birthday dia..
and maaf jugak balutan macam balut nasi lemak
aku tanak susahkan mak aku lagi suruh balut hadiah nie
mak aku pilih hadiah nie dekat dia pon aku rasa dah besar RAHMAT

AKU RASA AKU DILAHIRKAN HANYA UNTUK GEMBIRAKAN HATI ORG

HATI AKU???

AKU CAMPAK DASAR LAUT

BILA GEMPABUMI DASAR LAUT TERJADI

HANCURLAH HATI TU

BETUL TAK?

-SILA KATA BETUL UNTUK MENGEMBIRAKAN HATI AKU BUAT SESAAT-



maaf jika anda rasa mual nak temuntah terberak bila baca entry aku kali ini
nak gelak pon tak pe..
nak hina lagi tak pe..

perhubungan perlukan ____________ ?

a)keiklasan
b)permainan
c)kehenseman
d)harta lumayan

okey tak sabar tunggu masuk tahun 2012..
genap 8tahun aku menunggu dengan penuh kesetiaan

23 comments:

si ngokngek said...

waa feeling ja...
untuk jawapannya A kowt
haha

IMANSHAH said...

jgn sedey2 di hari jumaat ini

LUTFI SYAFIQ said...

sabar2. aku paham sgt perasaan hg. chill :D

muhamad hanif said...

HAHAHAH,

ok2, ini serius . chill lah der,
*bunga tak sekuntum lagi pun tak lama harum..*

ceewwwahhhh!!

TOPAN_85 said...

best gler cover ni...korng nyanyi ker...sedap....i like...hehe

syrupmasin said...

perghh..tgkp leleh doe :D

aten fadzil :) said...

aku faham perasaan kau mal .
aku pernah ade kat tempat kau .
kapel dengan kawan baek sendiri .
haha . macam bengong je hati aku mase tu .

chill :)

Syuxer said...

perhubungan untuk zaman sekarang perlukan harta lumayan..itu banyak terjadi..:)..

kalau jawapan (a) keikhlasan..sudah pasti ada yang bercerai berai selepas setahun..why??coz bercinta hardcore sangat time sebelum kahwen..:)

Syazwani said...

perhubungan perlukan keikhlasan :)

zahra amir said...

keikhlasan la...

wanie said...

chill la... ade hikmah disebalik semua tu.... kata org... kalau kita sedih sekarang.. masa akan datang kita akan gembira.. :))

untuk jawapan.. i choose A=KEIKHLASAN....

adwafarahin said...

fuh gila setia!

SyahmiFikri said...

waa.. feelin habes la bro.

biasa la tuh! kadang2 dalam hati kita pon ada taman..

=)

gigiAriEma said...

mesti la a! keikhlasan encik akmal.. :)

setiap sabar mesti da manis dia..

nanie zainudin said...

waaaaaaaaa....touching meh entry ni... haha
nanie nak jawab!

perhubungan perlukan KEIKHLASAN..
am i rite? if salah tolong btulkan..hik3...

meh la singgah2 if sudi ^_^
http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

Syamim Merzuki said...

sabaq byk2 k mal... aku pon smpai skrg still menunggu.. xsalah kita tnggu... chill k brother :)

cik cikin divava said...

fuh setia gila menunggu... pape pon sabar manyak2...

missh chiorika said...

waaa ...
feeling abes entry niehh ;)

myhatiku said...

myhatiku suke budak 2 org nie nyanyi..mengalahkn taufik batisha..he

chemay said...

emm.
kita tak dapat teka hati orang melalui belog dia..
now i knew that u're that type of guy..
who is very loyal and once love is given..
it will remain forever.
but do move on akmalazmi..
your future wife maybe waiting for you somewhere else
:)

miss.Addin said...

awak memang seorang yang setia :) *proud !

kalau jodoh tak akan ke mana, jangan sesekali berubah kerana orang lain.

ada hikmah-Nya semua ni :)

Azroy Kassim said...

harta lumayan!!

syafiqakarim said...

dulu dia selalu nyanyi mcm ni
"aku hanya ingin kan engkau setia.
kerana setia yg mencipta bahagia mu"

tp lepas 5thn couple,dpt tau dia
ada affair dgn minah ni dan 6bln
couple bersama.she's my bff.
s.h.i.t ;')

ok.lets pray for both of us.

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket