like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 June 2011

eeeeeee =)

semalam saya lihat ada kucing melakukan ini di depan khalyak ramai..aku confius..tak faham..ape diorang tengah buat tu??diaowg jugak adalah adik beradik..that means abg dan kakak,mereka melakukan penzinaan sesama keluarga?erkk tak faham!tak faham!dengan kakak pon boleh jadi kew?

beberapa hari nie..aku dah jarang nak habiskan masa depan blog..ehmmm sedih tak?sedih tak?sedih tak??mestilah sedihkan?heeeee...

bapak aku org banjar perak..semalam balik kampung coz ade kenduri...okey aku mula rasa bodoh bila balik kampung...sebab apa??sebab aku tak faham ape org kampung tu cakap..nak taur tak banjar tu macam mana?

banjar tu macam nie lah..

"engkau KILAUAN lauk nya"
-kau MERATAH laut itu-

"engkau GAWI ngak esok pagi-
(asal aku rasa macam indon jew)
-kau KERJA tak esok pagi-

"GURINGnya duluk"
-TIDUR lah dulu-

''KULAAN-KULAAN nyak makan lah duluk"
-adik beradik makan lah dulu-

diowang cakap laju..pekat melikat...kalau ade org banjar cakap dengan aku..aku angguk..lalu lari belakang mak aku.....erkkk aku tak faham...mcm mane nak cakap balik..yedak?? HAHAHAHAH....

That why..aku rasa agak tidak selesa bila balik perak.....aku lebih selesa balik kampung mak aku dekat pulau pinang.........

okey last but not least.......fokus dekat tajuk pertama tadi.......
ADKAH INI SATU PENZINAAN?
ha-ha-ha
agak-agaklah wey..tu akak engkau!
ngak elok melakukan ini dikhalyak ramai..
malu aku tengok
HA-HA-HA..
bye!

12 comments:

syrupmasin said...

insest tuhh..haha..mak aku pon bajar..tp sepatah haram aku ta tao ape dy carot kan dekat depan aku..haha

aten fadzil :) said...

kenape aku rase malu bila tengok gamba begitu ? haha !

da tabole pakai da istilah ' malumalu kucing ' haha !

zOeY zAu YaH said...

diaorg ngah gaduh tu haha...
eh kak penah dgr org banjar ckp gak psl sedara ada yg kawen dgn org banjar..mmg sah tak paham! hahahaha

Nur Adiratna said...

erk...
Nama lah binatangkan...
hahahhahahha

Cerita Cipaa said...

haha . kucing ehem ehem . penah tengok skali . hehe :)

mizzCloudy said...

iye.. kucing tu wtpe pe tu...
hahahahha... ^_^

Nesa Wazir said...

mase kecik klu nesa nmpk nesa akan halau kucing jantan tu sbb nesa igt die tgh buli kucing betina :P

muhamad hanif said...

ini lucah..

tak sukeeww..tak sukkeeeww.


mencik ah !!

muhamad hanif said...

tak.tak.tak..


tak rindu ponngg!!

HAHAHAHAHHA

Encik Psychopath said...

belom tengok pepatung 'main' lagi.

M Fizan said...

astagha..ap dh jd ngn kucing tu..haha

::FAIZ FARISH:: said...

Kau Semakin 'Sakit'.....

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket