like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 June 2011

jangan nak tipu sangat la (!)

korang penah tak menghasilkan assignment hasil daripada copy and paste dari bahan rujukan seperti internet?buka internet taip dekat google..selak sikit-sikit,nampak macam best,,,select all..tekan copy..buka microsoft office word 2007..tekan paste....edit tulisan bagi nampak besar sikit..buat perengan sikit...buat muka surat..buat isi kandungan..buat muka depan..buka printer...terus print out..dah print out..susun semua paper..terus binding


PENAH BUAT TAK??PENAH BUAT TAK??PENAH BUAT TAK??

okey tanak tipu....aku mesti lah penah,,hua hua hua...assignemt pendidikan islam1..setebal 30muka surat...hasil 100% copy and paste (!) omgggg....perlukew aku berterus terang sampai macam nie sekali wey???huwa[takdelah aku gurau je nie]

sem depan ade subject islamic civilzation....okey..aku rasa perkara yang sama akan berulang lagi (!) HAHAHAHAHA....yeahhhhh (!) pastikan pisang berbungga dua kali (!) pastikan ! pastikan ! pastikan ! [BERTAUBAT LAH AKMAL HOI] [ERKK OKEY -.-"]

tapi aku rasa amat
M E N I P U 
 kalau ada orang cakap tak penah buat (!)
sebab ini
LUMRAH PELAJAR (!)
kee 
[LUMRAH AKU JEW]
hahahahahahhahahahahahahahhaha


okeh ! sila katakan anda penah buat kerja sama seperti aku di ruangan comment romen yang terletak dibawah[BAJET ADA ORG NAK COMMENT JE -.-"]

16 comments:

biawak goreng said...

x pernah... just wat rujukan je...
sebab tak reti copy n paste...
rase mcm x buat pape je...
x puas...mesti nak wat sndiri gak!

sabella mohamad said...

x prnh pun. haha

muhamad hanif said...

kahkahakhakah!!..


kau memang-kau memang...




komnj ni aku copycat dari belog sapa tah*

syrupmasin said...

ishhh..aku ta penah buat..dose2 :P

hannanmustaffa said...

aisey mal, kantol la, hehe

encHIx laNDax said...

OK!hobby saya kopipes assgment!yeah!

idaida0504 said...

penah gak buat..tapi bila lama2 jadi sangt bsalah pulak...sb MENIPU..=)

::FAIZ FARISH:: said...

hm.....

lilypelangi said...

nak buat kerja senang memang copy and paste jer . ahaa

Heidi Shafiq said...

gile weyh ko ni.. haha.. aku copy gak.. tp gune ayat sendiri..

aten fadzil :) said...

yang pelan rumah tu paleng ta tahan . haha

Hans said...

hahahaha
kaau yang subjek CTU tu buat rujukan sikit2 lepas tu mengarang la aku
tapi kalau assignment sehelai dua muka surat tu kalau dah busy memang copy paste sudah
hahahaha

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

De'din said...

lukisan x siap lgi tu,,
p perabis dulu,,
haha

salina sayang said...

haha. pernah copy paste, tapi bukan 100 %. letak source dalam references..

welcome to my blog

khairul akmal azman said...

bende2 ni
tiap2 sem .aku wat..
juz copy n paste!

sudeh said...

copy paste, hee adat la tuhh
selalu jea buaatt ;DD

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket