like sampai lebam,if not aku cepuk kang

07 June 2011

tahniah malaysia [tetibe je hahha]

pertama sekali..saya nak mengucapkan tahniah buat rakyat MALAYSIA kerana telah mendominasi pembaca blog akmalazmi[omgg kau ingat blog kau terkenal nak cakap mcm nie] HAHAHAHA....

actually aku pon tak taur apekah ini....adakah ini ialah statistik negara yang membuka blog aku??erkkkk..biol je........india pon ada????haishhh tak leh jadi nie.....nak kene buat entry penoh bahasa tamil nie......biar negara INDIA mendominasi pembaca blog nie.. HAHAHHAHA.....आपका स्वागत है

guess what..aku baru tau ada negara KUWAIT and NORWAY,erkkk.....negara mane tu???tak penah degar ponnnn............united states di tangga yang ke 3,,wahhh nampak sangat diowg nie stalker e n t r y  n i !

so aku nak beterima kasih dekat korang lah..korang kan org MALAYSIA..yedak??tak kan korang org NORWAY??mentang-mentanglah NORWAY ditangga tercorot dan dan tanak ngaku kau an ! HAHAHAHAH...terutama org yg slalu sngat msok blog aku nie..mcm sirapmasin..semutsengal..ehmm what else...ade lagi kowt..cuma org lain tu silent reader SANGAT!ingat nanti nak buat review blog..sorry lah kepada silent reader tu ye.....HA-HA-HA..sapa suroh SILENT SANGAT !rasakan hee

15 comments:

syrupmasin said...

buad la doe 1 entry dlm tamil..baru gempak..haha

Himmymaru said...

hehe...
aku pun turut bangga menjadi rakyat msia. Aku yg blogger baru nak up larh an owg kata pun ada dari India gak owh. huhu...

muhamad hanif said...

saya dari jipun..


wakakakakakaka!

::FAIZ FARISH:: said...

i come from Thailand.....

temoxskema said...

wahhhh :))

taliff said...

saya dari korea...wakakakakaka

Aisyah Aina said...

aku mengaku aku orang norway....sampai hati kau tak kenal negara aku :(

khairul akmal azman said...

ofcoz la.. ramai!
ko kan blogger yg kasanova..
opss...
gua gurau2 je..cowie taiko!

aDieyZa said...

sama2.. nak hadiah boleh??

lepas ni buat entry pelbagai bahasa k..

Dosh Saleem said...

i am from brazil. no es nuochas! eh. ape ak merepek! wahaha! :p

aten fadzil :) said...

norway , negare tade jalan . NO WAY . haha

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

dah penulisan dalam bahasa malaysia, mestila pembacanya dari malaysia.. : first time aku setubuh! Nak tau x, kliklah

aida4eva said...

tahniah malaysia!

hihi..igtkan ade mng ape2 td :P

chemay said...

sama-sama.
:) haha

De'din said...

malaysia boleh !
haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket