like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 May 2011

rempit?rempit la sangat KAN? =)

hey guys!waa nak tanye nie..lu orang suka mat rempit tak?
ke lu suka mat jambu??heeeeee..
actually aku x berani la nak cakap yg aku nie merempit kew ape kew an...
tapi disini gua terfikir mengenai mat rempit!
actually diowrg-diowrg nie semua creative sebenarnya cuma tak tahu nak salurkan ke-creative-fan diorg tu dilandasan yang benar
sama lah macam nafsu!kalau nafsu kita kena salurkan pada tempat yang betul!contohnya berkahwin!
HA-HA-HA
"pandai tak aku?sila angguk"
gua serius okey!kang tak pasal-pasal
hah!nak?HEEEE..
okey major topic
"mad rempit"
agak-agak korang la kan adew ta mat rempit yang macam nie?

1)Luar angkat taya satu,kadang-kadang time angkat taya boleh lepas tangan,hebat kan?tapi bila sampai jew rumah "mama,mama masak apa ADIK lapo" (Laaa...berjiwa rakyat rupanya) HAHAHAH

2)Luar taruh sana-taruh sini,tapi bila balik rumah bukak blog terus blogwalking siap cakap dekat blog orang lain "blog you cantiklah i follow okey" (Laaa...jiwa sensitiv rupanya)HAHAHAH

3)Luar lepak sana,lepak sini,tapi bila balik rumah menyicah buah jambu dengan kuah rojak depan tv,habis tu siap boleh cakap lagi
"mama jambu nie sedap kan?manis lagi" (Laaa...tak sangka)HAHAHA

4)Luar hisap rokok,hisap shisya*betul ke aku eja? tak kesah laa,,tapi bila balik rumah jumpa kucing siap bercakap dengan kucing lagi "alololo bucukbucuk dadi,lapa kew?mama tak bagi makan?mehh dadi bagi makan meh"(Alahaiii..tersangat maskulin bukan?) HAHAHHA

5)Luar usya sana,usya sini,so lu pikir la sendiri

6)?????

7)?????

8)?????

9)?????

10)????

okeh!yang nombor 5,6,7,8,9,10 lu pikir sendiri okey!
kalau nak suruh gua fikir tak pasal-pasal mat rempit yang tengah blogwalking blog gua nie santau gua hidup-hidup!HAHAHAHAH
"hey mat rempit!glad to know you! thanks because sudi blogwalking yaa"
wing wing..
mane lah taur ade mat rempit bw kew?so buat-buat lah baik sikit..
SEBAB GUA TAKUT NIE
hahahhahah
lu doakan gua dapat dslr dua bulan lagi boleh?
gua nak sangat...gua nak jadi fotograper!
*mati laaa berangan
HA-HA-HA
btw lu ingat lu tu rempit sangat kew hah..
setakat cicah jambu,blogwalking,
apekehal!
HEEE
adiosss
 last but not least
macam biase laaa..
ehem-ehem..jom comolot!!!!
winggggg!!!!
bye-bye

-lu senyum okey!lu tak senyum gua mandrem sorang-sorang-

37 comments:

[k]o{q}i[n] said...

asyik dgn comolot ko je.. tagline ke tu..?? ngan spe ko nk comolot..??

Nurathirah Mohd Dahlan said...

ahaha. kenapa awak tak cakap loghat utara? kalau cakap mesti best.

sokong sangat - sangat ! dulu bekas kekasih saya pun mat rempit. dalam hati ada taman wooo :)

diorang okay je. sayang awek, but certain of that ada gak yang nakal - nakal. buat masa ni tak ada pulak nampak diorang nih blogwalking. hehehehe. tak pe mungkin lepas awak tulis ni mesti awak hot! ramai mat rempit kenal. teheeeeeee :)

::yartHaryati:: said...

di0rg b4 kua merempit cium tgn ibu ayh taw mal..hikhikk..

::FAIZ FARISH:: said...

motif?

Aku-Amin-Ahmad said...

kahkahkah....lawak...mat rempit berjiwa mat jambu

tieha blacky said...

jeng2 tapi saya minah rempitttt. hee

Shamsuddin Amin said...

gelak sat bace komen haryati...^^

ala... drg ni pon manusia juga...
ade perasaan...
luar je tu agak agresif, tp dlm cair juga tu... LoL

aik, ko ni mcm tau2 je pasal mat rempit ni... ko pun mat rempi erk...?
hahaha

atak said...

ek ? ke awak la mat rempit yg ciri2 tersenarai tuh ? hahha ~ ayat

dr.fatin.to.be~ said...

comolot tu ape?? teheeeee xtau :D

nulhazwany abdul malik said...

ahaha lawak kot.
*lepas merempit ambik mak balik kerja ^^

aDieyZa said...

mcm2 hal la mat rempit ni kan.. ko jgn jadi mat rempit lak.. akk libas kaki ko nanti..

Melda Mohd said...

Ailaikkk mat rempit. Ahaha. Boleh?

hans said...

mat rempit nih bukan semua ganas2 macam dalam tv tu
ada yang okay jer
sebab kebanyakkan tu sebenarnya cuma nak berlumba tapi tu lah....
bahayakan diri juga lah kan

s.u.h.a said...

mat rempit manusia gak.

Shamsuddin Amin said...

*pengecut juga obama tu... LoL
diakna byk bodyguard
bakpe nak takot...

Muhammad Hasnan Aresirnone said...

mat rempit pun manusia gak... hahaha... semua orag ade keunikan nyer.... mcm tuan tanah la a.k.a tuan punyer blog... ahakz......

cikcomot said...

ok dah senyum.. jangan mandrem ok..

hahaha..


^-^

hans said...

aik
komen aku tak kuar lagi?

Shahirah Zainol said...

rempit x besttttt bluek.
haha

Aida Omar said...

i like mat rempit..muahaha.
luar nampak ganaz dalam cool beb.
btw entri yg melawak kn :)

Salim Harmanain said...

aku rempit type jambu punya...
muhahaha..follow sini..

Cahaya Kehidupan said...

hahaha kreatif....tak boleh blah balik uma ,mama,mama masak apa,adik lapo?..hahaha gelak guling2....kat luar panggil mail lambong kat umah panggil adik...*sambung gelak lagi..=P

faiz amir said...

hahahaha , wa wakil2 mat rempit like ur entry , hahahahaha

Far8 budak baik said...

aku wakil mat rempit..
gua pun manusia...normal
kot idup cam org lain..
kat jalan je lain sikit.
kah3..beli DSLR3100 ar..
senang handle..

naz said...

entah2 ini cerita lu kot? ahaha

zOeY zAu YaH said...

mat rempit sila anbush budak aqmal nih! hehe eh nk bli dslr ke? minta2 dapat ye amin..doakan kak dpt kamera sony impian mggu depan ok? nk buat video HD gedik2 hahahhaha....

miss.Addin said...

ramai dah mat rempit yang insaf .

Mustaffa Khairul Azzam said...

ha..nie mat rempit dah datang..tapi rempit kat blog jer la...boley????~~

cik sakdi said...

matrempit akan stop jadi matrempit dalam usia brape ek? ko xwat research ke bro. btw agak comel apabila matrempit membahasakan diri mereka ADIK. mcm nak cubit2 je pipi beliau pakai playar muncung tirus. hehe

Syuk Chen said...

ok.. lawak!!! hahaha

hidayahjamal said...

ak yg merempit karang, ayoyo. nice to know you :)

Ezatty said...

haha, comolot . hahahha

♥ It's aBout mE and yOu ♥ said...

best nye nak dapat dslr.. wish u best luck ! :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeemmm cian rempit cium lerrr tangan mak ayah mintak ampun yerrr

Deanna Syaqieza said...

ahaha. kenapa awak tak cakap loghat utara? kalau cakap mesti best.


wish u luck

deannasyaqieza18.blogspot

My MiRa said...

yeye moga dapat dslr 2 bulan lagik insyaallah and jadik potograper yang berjaya satu hari nanti hehe

zOeY zAu YaH said...

x de entry baru nih mesti gi jenjalan nih..dating erk? haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket