like sampai lebam,if not aku cepuk kang

08 May 2011

kut-kut..ehh kutu laa =)

hey!!!wazup!!
sebelum tuw..dekat blog ni dah tambah satu lagi gadjet..
heeeee.....
gua dah letak banner..grr gua tak taur betul ke org sebut banner..
tapi lantak laa..janji gua faham!lu tak paham pehal!
HAHAHHA
bytheway kalau korang jatuh hati ka,jatuh cinta ka dekat pemilik blog ni..
korang just amek code dekat bawah and paste dekat blog korang yeee..
HA-HA-HA

okey-okey!!
time muda-muda remaja dulu korang penah main duit kut tak??
setengah orang pangil duit kutu.
erkk betul kew???hina gila panggil duit kutu..
grrrrr...
aku ingat lagi!aku terjebak main kut nie dari sekolah rendah!
*kantoiii
mak bagi duit seringgit
setengah daripada tu bayar duit kut
*HA-HA-HA*
macam harem kan main kut kecik-kecik!
mane tak harem nye!part nak bayar memang malas gile!!!!
part dapat duit tu laju jew..
lepas dapat duit teros diam..tanak bayar dah..siap boleh cakap
"weyy aku tanak main dah"
HA-HA-HA
HAHAHAHAHAHAHHA
*Ape kau gelak-gelak hah!nie bukan aku k!!!nie kawan aku
erkkkkk
><"
HEEEEEEEEE
actually main kut nie tak salah!tapi mesti la ingat!
budak-budak darjah 3 darjah 4 tu
jangan lah main! annoying gila!
bapak kau dah cukop kaya k,nak tanggung kau!nie tak nak,,main jugak!
gua pesan dekat budak sekolah rendah!macam lah diowg bace blog aku!
suroh baca buku mathematics pon tak mau!nie nak baca blog aku,lagi la
memang la tak mau,buku math mane boleh baca!
bengap gila!
HA-HA-HA
aku main duit kutu nie sekali seumur hidup jew....
lepas tu aku fikir...macam la bagus sangat main kutu-kutu nie
kutu sendiri pon berkeliaran!
HAHAHAHAH
so aku tak main dah...sekolah menengah ade yang ajak!
tapi sorry beb!
kutu lu baur longkang der!aku tak berani!
HAHAHAH..
kau cari lah kutu-kutu yang selongkang ngan kau yeee!!!
HAHAHAH

last but no least!
korang jangan selalu sangat percaya pada orang lain!
kadang-kadang taya kereta jew same hitam!tapi stereng lain-lain!
kejadah kan!
bytheway..
dapat duit kut ujong bulan nie nak g beli air vitagen la
PETIRRR!!!
heeee
bytheway kan awak..
tadi kami pegi tesco kulim dengan mak kite..
kite nak beli aiskrim..kite pesan dua aiskrim tu..
satu untuk kite..satu lagi untuk mak kite..mak kite kongsi dengan suami die..
bapak kite la..awak nie pon!
kite bawak kuar beg duit nak bayar..
tengok mak kite pon bawak keluar beg duit juga..
kite tanye
"nak baya ke"
 *sambil senyum-senyum kerang*
terus mak kite tampar bahu kite..hehehhe..romentik kan kite..
last-last kite la bayar....
aiskrim je kan?
HEHEHEHE..
love you muah-muah-muah
mak NAK ADIK boleh?
*harap mak aku baca,boleh dapat adik


20 comments:

naz said...

haha yang last tu, romantik habis haha

Cik Nyna said...

takkan belanja mak aiskrim ja ? hehe

♥ It's aBout mE and yOu ♥ said...

romantik2 XD
suke vitagen ea ?!
suke jugak !! hehe :p

zOeY zAu YaH said...

kak ada main gak tp dgn org yg dipercayai lah..smpai skang x penah kena tipu lagik..kalau yg ajk kat tmpat kerja ka,belajar ka baik x yah join..merepk ja tuh..nanti bkn ada yg nk byr.

cikcomot said...

hahah.. gila arr.. ayat last tak bole blah ok?


kah3..

Atiqah Fau said...

comel abes :D

faliq said...

ahahahaa..comel lah..
>.<

aten fadzil :) said...

bole jatuh cintan mak kat ko. kekeke. bapak kau makan hati. haha

Rafidah Farhana said...

Saya pun main kut jugak, tapi sebab nak simpan duit. Selalu berebut org last sbb org last plg kaya. Org awal kena byr utk org next, rugi.hahaha.

Er, knapa adik??

Nurathirah Mohd Dahlan said...

part yang last sekali kalau mak awak baca mesti dia gelak =p
hahaha, ni mesti anak mak nih.

Ali Kanchan aka Pirate said...

dok Kulim? Smlm g Giant Kulim. Tp hr dah kat KL...

cik sakdi said...

ala duit kutu kiranya mcm kau simpan duit kau la. dah sampai masa, amik tapi kan, dosa tau lps dapat duit kau xmain. jahatnye, bek mintak maaf dengan mangsa. haha

p/s: kau takot ke nak mintak adik dari mak kau? ceh muke je gagah.aku cabar ko. kekekeh

miss nuratikah eika said...

aww...romantik..marah ayah u.. :P

Ini Kisah Tia said...

hahaa . siyes gelak guling2 setat part awak kite . hahaaa . romentik gile la wakkkk ;)

hanizatul.amira.amran said...

tesco kulim yg byk lalat~
ahhahah :P

aDieyZa said...

akk x berapa minat main duit kutu.. tp pernah jugak la 2 kali join sbb kawan2 beria ajak (xnak hampakan kawan).. drpd main kutu baik ko simpan dalam bank, dapat gak dividen & interest.. dh dpt byk dividen, boleh la ko belanja akk air vitagen.. hahahhaha

::FAIZ FARISH:: said...

hoi Nyah, belog ko dah makin berat la nyah.... huhu

Shamsuddin Amin said...

ko ni klakar la...
pulak nak mintak adik... LoL

x pe la blanje mak tu...
hari ibu kan... ^^

zahra amir said...

wallah...best gler ngan mak..bertepuk tmpar...jarang der anak laki nak wat cmtu...sweet je... :-)

Suliza Salleh said...

HAHA !
bab nak adek ta tahan uh ! ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket