like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 June 2011

ini lah fon abah dulu =)

terkenang pertama kali nya aku dapat fon....ayah aku bg fon nokia...time tu aku form one agaknya baru dapat result upsr ..niahahahahaha...

ayah aku bg fon nokia,jenis tiga-tiga sekupang,pehhh happy gila dpt fon tiga-tiga sekupan tu...sebab time tu semua org pakai tiga-tiga sekupang,time tu dah rasa macam pakai BlackBerry Bold,,,,,siap letak volume paling kuat,bayangkan letak lagu siti nurhaliza lagu "bukan cinta biasa" HA-HA-HA

kepada adik-adik yang tak taur 3310 tu mcm mane
hah nie abg tunjuk yee
best okey..tengok jewlah wallpaper..meraihh jee..hahahaha

org kata 3310 nie tahan gile...tahan lasak....tp aku tak penah lah test rendam tiga-tiga sekupang yang ala-ala blackberry aku tu dalam air sabun . . -.-"

aku degar cite nokia nak kuarkan balik model tiga-tiga sekupang nie..pehhhhh ada harapan ahh anak aku nak pakai tiga-tiga sekupang nie..yess ! yess ! abah korang akan buat benda yang sama mcm mane atok korang buat dekat abah dulu kih kih kih *aku harap suatu hari nnti ank-ank aku taur link blog aku dan baca ini..HA-HA-HA..

tapi sayang ahh..diowg nak buat yang touch screen
elehhh tak cool langsung touch screen bagai
(ayat jelous)
HAHAHAHAHA

Pesanan buat sesiapa yang bakal jadi anak aku nanti : korang jangan nak berharap lah dpt fon muda-muda..hbis spm baru dapat ye..hahahahaha
(*pitammm~~)

31 comments:

anis aneesa said...

erk,mcm pelik je yg nk bwat touch screen tu.huuu..awl tu lpas upsr,sy curik2 beli hp mse form 4,tu pown gn dwet raya n dwet yg kmpul..huuu..tp skrg bdak umur 3 thun pown dh reti gna hp..aisyy...

Nesa Wazir said...

haha. mase tgkatan 1 dlu nesa pnh gune hp ni..1st hp hadiah dr mak. baling anjing pon x rosak xD

pwiNcEssnoVElish said...

agak lucu ble 3310 jdi touch screen

Ungu said...

nostalgia weh.

pastu main game snake.

uih dahsyat habes la kalau sampai level 10.

*cik syu* said...

mtor pn jgn harap nak bg ... pas hbis skul bru bg . melainkan kalo dh xde pengangkutan sgt2 ..

*cik syu* said...

mtor pn jgn harap nak bg ... pas hbis skul bru bg . melainkan kalo dh xde pengangkutan sgt2 ..

Kyra said...

haha..zaman akan datang tak pandang dah phone ny..layan benda lain pulak..

syrupmasin said...

perghh..dah pesan2 siap2 dekat belog..aku rase naka kau kompem bace lah balek ape yg kau tulis nih :D

Amiirah-Cassan said...

saya saya gak ni dulu :P lalala~
weh, ada Jozan The ovie!!!

zOeY zAu YaH said...

henpon tu glamor tu dulu haha

salwaismail said...

salwa tengah jalan2 cari blogger yg nk letak link diaorang dekat blog salwa. kalau nak boleh klik kt link exchange okay?
http://salwaismail.blogspot.com

incik mumu said...

dulu pakai 3310 sebab fon neh pandai menari..
ader buat lagu, buat vibrate, kasi berdiri and walaahhh..
die pusing2 ikot vibrate tuh..
sangat style dowww..
hahahaha..

Haezzah said...

ye...itu juga merupakan hp pertama saya... : )

The Crows said...

eh seriously??
haha.. phone 3310 mmg lasak ouh..
mmg tak test la dlm air kan, tp LC bwk gi camping, jatuh byk kali atas batu siap tecabot housing pun still idup lg..
Menarik gk 3310 touch screen. nostalgia tuh

Azham Vosovic said...

Henpon tu mak ayah I beli sama2...konon2 couple sejati la tu... lama juga diorang pakai, pastu mula tukar2 henpon... I ni tengok je la...

cikcomot said...

33skupang touch screen burooookkk..

buuuuuu..

hidop 33skupang ORI.. hahaha



:D

De'din said...

semua andest free ja kan kalo mula2 dapat,,
haha

Miraluna Zaini said...

ooh sibling, i got my own handphone time 18 okay. before tu rembat mama and babah punya je. tapi kan, my lil bro sekarang ni, darjah 2 dah guna fon, siap camera segala bagai. dah moden kan.

Bella Bell said...

hahhaha... comel je 3310 bertouch screen.. hehhe!!~



^^

miss nuratikah eika said...

haha..hp yg pertama kite pakai..nak dapat 1 tuh pun payah dulu even tak berapa nak mahal tyme dulu -.-
btw,ramai gak yg cakap hp tuh bestt maen msg..laju je berbnding hp yg mcm-2 model skrang nyh (:

ABU said...

macam ne tiga tiga sekupang touch screen..cool giler..ingat zaman paliolitik..hahaha

DanieL AdiE said...

Hp baling kucing xkn pecah!

33 sekupang name hp nie..

chuu muqhlis said...

untung la., aku dah form 5 baru dapat =,=

muhamad hanif said...

mak aihh, form 5 baru dpt enset ? anak aku lahir aku terus bg IPAD sebijik..

Addin said...

fon 3320 la yang paling tahan. berbaloi kalau beli ! :D haha

chemay said...

dan2 pulak 3310 ada tacsekerin.
haha.
chemay tak penah merasa pakai fon nie
sebab masa chemay pakai fon.
dah maju.
ade fon colour2 dah.
masa form2
hehe
:P

bunbun said...

pitam sekali










hehehh

alif haris said...

hahaha betul bro .. 3310 tu tahan lasak beb .. bape kali aku tercelup air .. stil okey ag maa :D

aleen aiden said...

hahah,3 3 sekupang memang kewl!campakla kuat mane pon kedinding ke ke lantai ke,boleh lagi berfungsi mcm biase.hu3

lilypelangi said...

abah sy masih guna 3310 taw :D

aten fadzil :) said...

hahah ! bapak pelik lah kau ni mal . . !
blog pon aku ta pasti maseh sebini lagi ke ta dol . haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket