like sampai lebam,if not aku cepuk kang

25 June 2011

cuba senyum mcm ni

korang tolong jawab jap....boleh??? hidup sememangnya tak sunyi dengan rasa kesedihan..tapi korang haruslah pandai mengawal nya..yedak?

mood aku nak tulis blog memang jauh ke bulan..entah bila nak sampai bumi and masuk dalam diri ni balik,aku pon tak taur. . .tunggu jew lah ye

tp mood cipta catoon ade plak
niahahahhahaha..
okeh lah..
byebyeee.......





23 comments:

De'din said...

senyum x ikhlas !
nak kena babap lah ni
kah kah kah

najihah sahami said...

haha..pemalas ye....hohooho..

syrupmasin said...

errr..mane pasal senyum?? :D

m&m's said...

boleh diterima. hahaha

Bluewendy said...

tak ikhlas! hehehe.. wat la kartun bnyk2.. Cik Bluewendy suke kartun~ lalalaa=P

mia said...

cam terpakse je tuh senyum mal....huh

Fathiah Hamim said...

nampak suci je bila senyum. :P

::FAIZ FARISH:: said...

motif sgt tau

chuu muqhlis said...

kalau tgk catoon tu x ley la nk ckp senyum smpai tlnga sebab xde telinga pon., :D

Addin said...

senyum terapi untuk awet muda tau . haha :)

smile always .

Rtp Farra Arisha said...

senyum selagi bisa senyum, tak rugi pun kann.

ps: tp arisha tak kreatif nak cipta karton bagai. hehe.

Syazwani said...

senyuman tak ikhlas :D

Bella Bell said...

sila rajin kan diri anda..hehe!!~

dan sila senyum secomel yg boleh.. hahhahha!!~



^^

hana sudradjat said...

macam x ikhlas je... o.o

Scya Lollita said...

50:50 je ni ?

zOeY zAu YaH said...

sedih membunuh jiwa kita..akak selalu stress dgn dugaan hidup tp bila ttap happykan diri sampai org x sgka dugaan hidup kak berat.kamu pun tabah la ya? happy n doa selalu.smoga mood kamu ok blk =)

abang Blogger said...

tulis blog la best lg dari cipta cartoon hehe

KISAH SEMUT DAN KAPAL TERBANG =)

chemay said...

mal.
nape niee..
macam asyik sedih je skarang niee

aqmalazmi said...

chemay : tak taur lah chemay =)

Nesa Wazir said...

asalkn pandai atasi kesedihan 2 ckup la mal.. SENYUM :D

adwafarahin said...

senyum kene la ikhlas bru org sejuk hati pandang kita :)

vampire's lovex said...

emmm senyum mcm nak tahan berak. kah kah kah...


lukisan comel boleh laaaa...*jeles...

[sutera kasih] said...

keep smiling dek ! :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket