like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 June 2011

kau jgn bukan-bukan lah dekat fb tu

aku di tag pic ini di facebook'

aku blurr ~.`~
ape katon nie buat......blur sangat
so aku buat tak taur dan abai kan...
lepas tu aku jadi mrh sbb noti dari pic nie masok dlm fb aku umpama kopi turun selepas dibancuh
ahh tekanan sebab org dok comment pic nie
so aku pon buka balik
ape yang best kat pic nie diowg dok koment
tak faham ahh
bila amati lama-kelamaan
aku mula faham bila aku ikowt flow yang telah diberi !
damn !
habis musnah keluhuran martabat diri bila ikut flow katon nie!
-.-"
takpelah memandangkan pic nie agak senser
so aku upload yang telah ditapis yee
okey tak??
HE-HE-HE
pleass lah pengguna facebook..jgn lah nak tag pic mukan-mukan dekat encik akmal nie
pic duit lah
pic undangan lah..
pic cermin mata hitam lah..
lagi teruk pic katun nie..
tak pasal-pasal jadi bahan entry kali nie
yeahhh!
><"

ini bukan lucah
tapi teguran (!)

30 comments:

chemay said...

erkkkk
-.-

Asyraf Arif said...

errkkk, lutchah nye weyh !

inche hlovate said...

haha tak pasal-pasal dapat idea untuk entry :-D

SyaficqaHamdan said...

hahaha. sgt lucahhh!

muhamad hanif said...

mak owww..

gila lucah kau ni..

De'din said...

gmbar atas x sensor,,
apa lah ang nih !
HAHAHA

aDieyZa said...

sape yg jahat sgt tag pic tu?? teruk betul la.. habis rosak pemikiran adik akk ni.. sabar yer dik..

kalau akk tag muka akk kat fb ko boleh?? hahahaha.. gurau jer..

cik myrha said...

ouhhhhhh!.how come! :( tak patot.

Scya Lollita said...

lucah woi lucahh -.-''

syrupmasin said...

perghhhhh.. :D

Addin said...

errr , macam macam aih sekarang .

Muhd Aizie said...

mula-mula aku tengok pic ni macam biasa je . leaps dahh tengok betul2 , baru perasan . hahaha . ;)

IMANSHAH said...

ayooo

lala said...

ish katun x senonoh....

nursya'idawahina sa'aban said...

mak aiiii..mmg cucah..nahaha..apolas bdk2 skang..

Aman Ibrahim said...

erk! 0_o..

berdarah hidung ikut flow cartoon, censored even kartun die tomei2..

Fezul Fadhley said...

yuckxx.. xske bla ade yg tag pic bkn2.. ntah ape2 jex..

snowthenraibow said...

haha . bgusnya .

FARAH IZWANI RAMLI said...

apakah?
geli.

hannanmustaffa said...

oh man ! sensot ni. haah

DanieL AdiE said...

mcm2 la FB skang nie..

Nesa Wazir said...

woo.lucah ni. tp katun 2 comey XD

acan ketot said...

erkk..
giler sensonred...

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha! sama ja ngan dah tapis tuh~ sbb da tgok~~

lilypelangi said...

lucahh der lucah ! aish =,="

nurAMALLINA said...

Geli la wei! Hhaha

CucuTokMat (^^,) said...

nasib bek ceq dah cukop umoq.. hmm. -.-

ABU said...

lucah la hahahaha

adwafarahin said...

perhhh gila x bole blah?
teruk seh!

Radira said...

izin buat copy article ini ya. makasih :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket