like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 July 2011

tahi ayam aku masih panas =)

dari bulan 4 aku cuti semester kini
hello 1 july 2011 =)
azam semester baru
jika kamu tidak mahu dibuang pengajian oleh pihak kementerian pengajian politeknik malaysia dan HEP,sila jangan berpakaian sebegini ketika bertemu dengan penasihat akademik 5july nanti ya,waktu kuliah and lab boleh *pitam
  1. belajar sampai tak ingat mati (ya ampunn insaflah akmal keh keh keh)
  2. naik kan pointer!sem lepas 2 point something sahaja ! ahh susah!
  3. anugerah ketua jabatan (pitam lah nak kejar 3.50++) tak guna betol!
  4. tiada istilah carry!repeat!extand!buat kali pertamanya,ah tekanan
  5. terima lect seadanya,even die garang mcm cikgu sekolah..huwaa ><"
  6. takmo tuang kelas lg,takut dpt surat amaran lalu tak layak masuk final 
  7. takmau kene saman dengan HEP buat kali KEDUA ! ha-ha-ha =(
  8. control muka even mengantuk tahap cipan(tak tahan juga,aku tido je)
  9. fokus sampai tembus papan hitam siap boleh nampak kelas sebelah 
  10. cari awek,sbb habis belajar 2013 terus kawin..*lelong-lelong sapa nak
motif sangat aku undi orang yang aku tak kenal !
ahh'hak (!)
OH LEPAS NIE JARANG UPDATE belog =)
awak-awak semua jangan nagis ye 

38 comments:

syrupmasin said...

perrghhh azam kau..hebat..bagus2..terus kan perjuangan..err..asal ayat aku macam nih?? :D

ATENNsuhaimi said...

wahh . da ade azam utk sem depan la . bagoz2 . gudluck ! =)

muhamad hanif said...

AHAHHAHAHA..

gudluck dokter cinta ;)

nurAMALLINA said...

Sama la kita nantiiiii!

Addin said...

goodluck ;)

Fezul Fadhley said...

dasat2.. hihix

Scya Lollita said...

haha . selamat kembali belajar lah budak2 poli :p

aDieyZa said...

mal, plz jgn carry, repeat & extand.. sbb semua tu merugikan masa mal jer.. try sedaya upaya utk elak dr 3 prkra ni, plg teruk pun mal lulus jer la..

cr awek tu x salah, tp cr yg boleh bantu mal utk lbh berjaya k..

*first time akk ko komen yg serius.. huhuhu...*

aten fadzil :) said...

aku paleng ta tahan pakaian tu . waktu kuliah nan lab bole ye ?
oke i'll try . huahua . mati aku kene pancung .

*yeke nanti jarang update blog ? macam musykil je munyik ? haha

khairul akmal azman said...

ko pun poli gak..same ngn gua..hehe

zOeY zAu YaH said...

kena saman tu kenapa? x kan ko pakai mcm britney gak? hahahha..eh nk carik awek ke? meh sini jd bf kak hahahah..

IMANSHAH said...

ooo poli tu, ingat PUO..

tim said...

selamat belajar~~~

mr.syazwan said...

nak nak nak!

(angkat tangan)

selamat kembali menuntu ilmu

=_=

Azham Vosovic said...

wah, you go bro! buktikan lelaki boleh dapat 3.50++

HAZIRAH SULAIMAN said...

bagus !

mal, tgk tutorial kat sini
http://www.empayarbintangtiga.com/2011/02/tutorial-image-opacity-effect.html
i dpt dr sini :)

Asyraf Arif said...

memang panas pun tahi ayam kau ! HAHA samalah dengan aku. hahahampeh !

Nesa Wazir said...

bagos2..ank spe la ni ;D

nk lelong mal ke? nak bli..sekilo bpe hengget? hehehehe.. gurau :P

HAZIRAH SULAIMAN said...

akmal, kalau baik hati tolong like page ni
http://www.facebook.com/pages/Beautiful-Bundle-Dress/135300596491455

dan lepas tu LIKE pic ni pulak
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=229022840452563&set=a.219057144782466.58599.135300596491455&type=1
tengs ye ­ ­:)

p/s : maaf menganggu :)

khairul akmal azman said...

kim clam kat awek2 poli ko..haha

khairul akmal azman said...

aku poli kelntan .pasni aku x rajin berblog da..poli nak bukak

khairul akmal azman said...

aku last sem.amik perd..
gua dak pemasaran.ko?

khairul akmal azman said...

2 la pasal..
laki kelas aku 6 org ..pupus siot laki!

khairul akmal azman said...

couse sivil ok ...
ko da tunang ke?
after ni blog aku x aktif la..da siapka final projek last2 sem ni

khairul akmal azman said...

relax r..
skunk sem 3 ker?

Dosh Saleem said...

yg no 7 tu terpaling tk boleh nak ngelak kadang2.hahah.

aQUe yOnnA said...

wlcme back 2 poly...sy student polyKK...hehhe..chayo2..

Bella Bell said...

hahhaa.. ok.. good luck beb :)


errrr.. kalau saya nagntuk sangat kat dalam kelas, saya tidur je.. hahah!!~



^^

::FAIZ FARISH:: said...

lol

MyMye MyMya said...

gud luck :D....pastikan sem nie lebih semangat....:D

CikNuwairah said...

hahaha..dasyat ye azam sem baru nih..by the way..good luck akmal azmi..:D

khairul akmal azman said...

2 la ko sombong..
contest aku xnak join.semlm last..
sok aku nak annouce da sape menang

chuu muqhlis said...

gudluck bro! 2 months to go b4 sem baru :D

Amiirah-Cassan said...

kirim salam azam ke 2 ye :) gudlak ! hehe

De'din said...

sem depan undi aku,,
sbb ang x kenal aku !
HAHAHA

Raji and Yeen said...

hahhaha..gud luck weh :D

dayu_myself said...

last wishlist ko tu..
amat menarik..haha...
aku ucap awal..selamat pengantin baru..muahaha

amir aizat said...

goodluck!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket