like sampai lebam,if not aku cepuk kang

13 June 2011

spaghetti prego tarok fish ball..hahaha

hey,guys..entah kenapa blog cantik nie makin hari makin suram..yedak??mungkin pemilik blog nie terasa ingin meng-anak tirikan blog nie kowt (!)

semalam time konset AF tu berlangsong,sempat lagi aku keluar g cari makanan untuk si comel aku tu...erkk aku tak berapa minat sangat dengan AF tu..entah kenapa aku pon tak taur..mungkin sebab ada hazama kowt,

tengah cari makanan dekat kucing aku tu,,aku fikir tuan kucing nak makan apa?adessss....dah lah aku ni jenis pemalas...so bile jalan-jalan dlm pasaraya tu..aku teringat iklan spaghetti dekat tv tu..ala iklan spaghetti prego yang anak chef wan tu..kihkihkih

so tanpa memikirkan aku nie anak melayu jati balik masak spaghetti with prego sos u all..hahahah..kau hadooo??????kalau melayu jati ubah selera mmg terok kan?HAHAH..tak sedar pagi tu makan gulai ikan pari dengan sambal belacan..hahaha

so masak ala-ala chef terkemuka..euuuu....siap letak fish ball yg aku beli kat kedai ikan pagi tadi..HA HA HA..bila dah siap hidang lahh.....

mak : fuyoo diantara yang tersedap (nampak sangat mak tak ikals niee)
abah : ehmm sedap juga kan?? (ehmm same je tak iklas)
aku : TAK SEDAP PON (aku je iklas dengan masakan sendiri,kau mampu?)

hahahaha..hamek kau TAK SEDAP PON..dah mmg tak sedap??takan nak jaga hati sendiri plak kowt..yedak??HAHAHAAH...

dah lah..lepas nie malas aku nak ubah selera yang terok-terok...spaghetti with prego sos tarok fish ball bagai..AHAHHAHA..geli cek nak telan ..

kalau-kalau dah jemu nak makan nasi kari dengan sambal belacan boleh lah call aku,aku masakan spaghetti with prego sos tarok fish ball.. HAHAHA

22 comments:

faiz amir said...

naseb baek kaw letak sos prego . ak takut kaw msak speggti ouh dengn sambal belcan ta pown gaul ngn tempoyak . hahahahaha . kalo ta mau tercrit mak@ayah kaw makn . btw . good try brader . kkep it up =)

::FAIZ FARISH:: said...

ko jelez ngan Hazama ek.....

amir aizat said...

cer try masak skit,heheh

aten fadzil :) said...

adekah rupe spagheti kau seperti yang tertera tu ? haha

muhamad hanif said...

kau memang tangan bangku lah..


AHHAAHHAHHAHAHHA

syrupmasin said...

haha..untunglah dipuji :P

zOeY zAu YaH said...

baru semalam mkn benda nih haha..

ain revival said...

wahhh..aku x reti pn masak benda alah nie..caya lah~

amier azrul alias said...

weh aku craving spaghetti!
sob sob!

blog berwajah baru ke? ;p

chentasiboolat said...

walaupun x sedap.. but good trying..
ahaha...

lps ni try la masak pasta plak.. itu pown if terase nk tuka selere lagi lahh.. :D

Hans said...

hahaha
aku lak xlalu bila baca makan benda nih dgn fishball
adoiyai
hahahah

Juvana Episod 8

hannanmustaffa said...

spageti? argh da lame aku tak makan !

Nurul Amira said...

mcm sedap je , hahaha . bese la org bujang memasak . tapi sedap lg spaggeti kuah puteh tu , try la :)

mr.syazwan said...

BEB!

ku sangat2 suka spaghtetti seiyes

so leh ler kita hang out sama2 ni

hahaha

chemay said...

whoahhh..
sangat cool bila lelaki pandai masak spageti.
even tak sedap pon.
still coooooool
*jaga hati*
hahahaha

Adeela Oh Lala said...

aku baru makan pasta ja kemarin . haha :)

missdora said...

kalau dalam keadaan terdesak, spegetti pun boleh telan.. :)

Kak Sal said...

akak suke spaghetti..fish ball pun fish ball la...yummy!!

miss.Addin said...

wahh boleh la buat kan untuk addin :p haha

okay la tu , at least boleh la juga masak kan .

De'din said...

cis,,
gambar google rupanya,,
terliur aku tgk,,
cancel lah baw spagethi ni
bawa mee goreng cukup lah,, haha

alif haris said...

haha .. buat pelik2 last2 tak sebati ngn tekak sndiri .. hahaha :D

cube pasni letak bnde lain lak .. hehe

HAFIZAL said...

tak per lah mak ayan nak jg hati tu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket