like sampai lebam,if not aku cepuk kang

11 June 2011

nak buat wordless boleh? HAHAHA

9 subject like always ! damn gile ! tak boleh ke buat satu subject je?tapi syukur lah..semua 2 credit je...sebab kalau 3 credit mmg termeninggal lah aku kan...mcm sem lepas ade 3credit..and 3credit tu lah ramai org carry -.-"

okey lah..wish me luck dengan 9subject yang aku akan tempuhi nie..even though aku pon tak taur ape isi kandungan dalam 9 subject nie..........

okeh lah
got to go
bye-bye guys (!)

pesanan : paper yang aku nak taget 4plat ialah Enginerring Mathematics 3  *petir ! perasan kau mal nak 4plat,3plat pon kau belum tentu dapat lagi mal hoiii (!) HAHAHA..anyway kau kesah? HAHAHA..tak ken??okey diam..hehehe

24 comments:

syrupmasin said...

blaja rajin-rajin :D

chentasiboolat said...

9 subject tp ade few subject yg x msok final kan?

mcm softskill tu..total markah kite dpt tao lps prktikal...rite?
fokus lebey kat subject yg msok final..
insyaallah bole dpt 4flat.. :D

hannanmustaffa said...

aduh, nape kau list kan sekarang, haah

jehanfrhin said...

gOod Luck!! =))

Xkesah said...

ak ase mcm dah pnah amik je subjek sume nie???hahaha

Nurul Aisyah said...

oh...tidaak...time kte je ade math sem 3...aduh!!!

Shamsuddin Amin said...

boleh punye la...
insyaAllah...^^

Shamsuddin Amin said...

boleh punye...
insyaAllah/...^^

chemay said...

gudluck mal.
moga dapat 4pelat. dalam engineering mathematics 3 tuh.
amin
:)

jia said...

gudluck! do da bez! ;)

amir aizat said...

goodluck wei!

muhammadfathimarzuki said...

gud lux!

teh tarik said...

goog luck ..kamu boleh buat nyer :)

adwafarahin said...

yakin boleh
gud luck!

hehe :)

muhamad hanif said...

ini wordless ?


pfffffttttt !!!!



kahkahkahkahkahkah !

miss.Addin said...

walalala banyak nya ! :D

all the best :)

miss.Addin said...

walalala banyak nya ! :D

all the best :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

all da best...!!

LUTFI SYAFIQ said...

pengsan aku tgk byk2 subjek ni.. haha

aku_azreen said...

4 flat? hahaha..buktikan...

hana sudradjat said...

BELAJAR MOLEK! insyaallah dpt four flat..amin... :)

IMANSHAH said...

cepat2 habiskan degree tu

Hans said...

semoga berjaya weih
doa2kan aku juga
:-)

Cita - Cita Hans Dolu - Dolu

Scya Lollita said...

fuyyoooo civil engneering ! hebat ni ;O

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket