like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 June 2011

burung sekarang pandai marah erk ?

okey..pic nie ialah wordless untuk hari nie..grr grr grr,semalam semua org buat wordless !aku tak buat pon...malas cek (!)ceh padahal tade pic doe

actually sekarang nie dah musim burung-burung marah erk???kejap kejap degar pasal angry birds..erkkk serius aku tak faham benda ape angry birds tu??burung sape yang marah nie??burung sape?burung sape??aku tengok burung aku tak marah pon..elok jee..so burung sape yang marah nie??

aku lalu pasa malam tengok baju angry birds ni banyak doe..burung-burung nie kalau tengok lame-lame comel jugak..ingat nak beli satu..tapi nanti lah sebab gaji aku bulan lepas memang dah habis..bayar yuran pengajian dah 200..habis tu pada hari yang same juga kene saman dengan majlis pembandaran sebab tak letak kupon parking dekat kete (!) serius geram ! rasa mcm nak pindah dok kampung,paking p lah kat mane pon tade majlis pembandaran nak saman ! yedak ! nie tak..parking pon nak pakai kopun (!) 

erk lari topic.sape-sape faham pasal angry birds nie boleh terangkan dekat aku tak?nak taur sangat -.-" tibe-tibe iklan nuffnang kuar iklan angry birds ni apehal ! saje je nak buat aku tertanya-tanya an?adess

nie yang buat aku marah nie (!)
cepat sape taur pasal angry birds ni bagi taur aku
sebelum aku jamah korang hidup hidup

14 comments:

syrupmasin said...

ta hodoh pulak muke ostrich tuh.. :D

muhamad hanif said...

aku rasa game kot..sebab aku ada game tuu..


HAHAHAHAHAHAHAHHAHA.

SyahmiFikri said...

haha.. serius!

dulu aku main tyme stdy week.. addicted gila..

buku kemana.. last2 mengabdikan diri depan hp.. hahaha

Tauke Budu said...

games feveret kot angry bird nih

hana sudradjat said...

angry birds ni famous gila.apa yg best sgt pun sy tak tahu -.-'ramai org ada application ni dlm phone diaorng.nak main jugak game angry birds ni! ~waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak tahu tak dlm castle season 3,dia ada mention pasal game ni.ternyata famous satu dunia.well menurut suratkhabar jugak.angry birds ni macam game yg semua org jadi obses.tp mungkin x brp sgt lah kat negara ni.tp kat europe kot mmg ramai gila peminat!

shafiq danial eddie affendi said...

ape lah nak jadi. itu pun tak tau.

http://www.youtube.com/watch?v=bNNzRyd1xz0

syaimz said...

suka sangat game tu doh

wunny said...

hahahha... cm plik jep burung marah2..

LaLa said...

angry birds tu ada lah sejenis game...
kamu akan rasa macam nak mencarut je men game sebab x dapat nak bunuh vavi2 yg ad :)
try lah men ^_^

Nurul Amira said...

HAHAHA . awatt nie ? jgn mrh2 :P

KyRaNiE eZaTy said...

angry bird 2 sejenis game yg b0leh tahan femes skarang...kalau tak caya g tgk 0rg yg ad iph0ne 0r ipad...k0mp0m dlm 2 ade game angry bird 2...lg p0n...burung2 dye mmg c0mel...hehe

chemay said...

chemay pon tatau.
semua dok cakap pasal angry bird nie.
game kot?
tapi siriyes henseng burung unta tuh...
hahaha

Sollehudin Sapari said...

sejenis game yg dak2 ni suka main..asal dari iphone, skarang ni dh ada tok pc..mcm plant vs zombie jugak..tp angry bird ni lagi top..
p/s: ak x main game jenis2 mcm ni..budak2 boleh ar main..haha..

Liyana Aziz said...

mana2 org bercakap tentang angry bird ni.. eheeh.. friend of mine pun sangat gilo denganbarang2 angry bird... huuuuu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket