like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 June 2011

pinggan oh pinggan =)

hey guys (!) terkenang waktu kecil-kecil dulu,entah kenapa waktu aku kecik dulu,aku selalu sangat bagi pecah pinggan,bagi pecah cawan,kalau aku pegang pinggan..mesti pinggan tu terlepas dari tangan aku,mungkin tulang aku x cukup gagah kowt nak menampung pinggan kaca yang dipenuhi nasi tu

sampai kan,mak aku ambil keputusan menghadiahkan pinggan plastik buat aku,disertakan satu set cawan plastik yang ala-kadar..hahahahha..bertambah bahagia dan warna warni nya kehidupan kecil akmalazmi pabila cawan dan pinggan plastik aku tu merupakan warna yang sama..huahuahua,wana hijau

bila dah besar nie..aku bersyukur yang teramat sebab mak aku tak kasi pinggan kertas time kecik dulu.HAHAHAHAH...kini pinggan hijau aku tu..telah diturunkan kepada kucing aku..hahaha....
amboi dia,posing tanak kalah (!) hey awak tu kene bersyukur sebab pakai pinggan tuan awak time kecik-kecik dulu ye....malu nak tunjuk nie pinggan hijau aku.......HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAH -.-"
comey kan?
HAHAHAHAHAHHA
C(:

13 comments:

muhamad hanif said...

hahahah..

kesian kau..aku ni tulang besi urat dawai tau..

Asyraf Arif said...

err, comelnya pinggan tuh !

*mata pandang atas, tangan korek hidung. HAHAHAHA

syrupmasin said...

waaa..kucing kau macam kucing aku doe..tp aku punye kucing tuh dah nak bute kot..gile sedeh..

LUTFI SYAFIQ said...

alolo comeynye. kucing pun xmau kalah gak weh.. mcm kucing aku.. tido kene pasang aircond kalau x dia wat tunjuk perasaan. cakar2 tilam aku. haha

NUR AIN AZMAN said...

kucing ? meawwww, comel kucing tu, like it, HEHE :P

DIEDA said...

alahai comeyyyyyy :)

naz said...

biasa kalau kenduri tak sah kalau tak pecah haha

aten fadzil :) said...

kahkahkah ! kucing kau sebenanye dalam keadaan annoying sebab gune pinggan plastik . de na lah jugek pinggan bungebunge kaca yang free sabun daia tu haa . haha

faiz amir said...

untung la kaw . ak dlu idup susah . mkn pakai daun pisang je . pakai buang . kaw ptut bersyukur dpt pake pinggan event pinggan plastik. hahaahahhaa

faiz amir said...

even*

chemay said...

haha mal tak gagah.
tapi pinggan tu macam wane biru je mal.
:)

miss.Addin said...

kalau gaduh mesti nak baling pinggan , haha ;p'

cute cat ! :)

Clarissa Lisa Litaeiyshia said...

chomel habess ..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket