like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 June 2011

nuffnang cakap,tiada maaf bagi mu (!)

tengok pic dibawah

                             

ehmm tak suka la aku macam  nieee ><" tengok lah membership status aku tu Ordinary dalam kurungan NON-EXCLUSIVE.. erkkk suka suki je nuffnang nak tukar aku jadi macam tu...adesssssss..dulu status aku suami orang..sekarang status aku duda anak sorang (!) huwaa..tanak tanak tanak (!) (><")

bila dapat kesan je benda tu dah berubah,aku terus hantar ticket dekat nuffnang,yeahh for sure lah aku maki sehabisnya,,,niahahahahahhaha,,,tade lah aku gurau-gurau jew pon dengan makcik nuffnang tu....so pagi tadi aku dapat penjelasan dari pihak syarikat nuffnang tu.so ini penjelasan diowrg terhadap blog aku after aku send ticket dekat diowg -.-"
ayat dia mcm meletakkan kesalahan 100% terhadap aku je,tidakkk...anyway dua hari lepas aku ada letak satu promotion dari advertlets.com,mungkin nuffnang nie dok kempunan masok blog aku sampai detect promotion tu.(kelas kau nuffnang,sampai kempunan masok blog nie)niahahahha..so diowg pon buat tindakan yang kejam mengubah membership status aku menjadi biasa-biasa sahaja..HAHAHAHAH ><" mekasih je lee

malam jap g aku nak hantar teket lagi dekat syarikat nuffnang tu,nak mintak maaf sambil attach gambar aku sedang nagis teresak-esak biar syarikat nuffnang tu rasa simpati lalu mengubah semula membership status aku

21 comments:

muhamad hanif said...

ahhaha..

takpa banyak lagi ads kat lua sana..

FariehanIbrahim [LBC] said...

hahaa..sabo jela noo..
nuff cekap dowh! >,<

faiz amir said...

nuffnag ouh menatang pe ?

alyaclumsy said...

hahaha, sama la kita!

[k]o{q}i[n] said...

nuffnang ni kdg2 merepek gak...ntah pape ntah.. aku dh tawar hati ngan diorang

Bella said...

tak boley bla duda anak sorang ..
anak laki ke pompuan ? HAHA .. saba je la :P

efa said...

kahkah boleh bertukar ka?huhu err tak pa try hantar lg tiket kat diorg haha

Aman Ibrahim said...

hahaha the same thing happen to me. At first i tot nuffnang kedekut sebab x der perubahan with my earning, so i put advertlets after that. Berapa hari after that, status bertukar.. kejam

::FAIZ FARISH:: said...

motif?

::fadxieza:: said...

jgn main2 dgn nuffnang..
:)

xpe la,try la pujuk dorang..

hana nabihah said...

hehehe nuff mermang gitu..guwe kai advert jek ~

khairul akmal azman said...

haha..ko same cm aku..
aku lg la nuffnang yg menangis..
aku xle iklan dowang..hahha..
(poyoness)

De'din said...

kes lebih kurang sama jadi kat aku !
haha,,
tpi skrg semua dah ok

syrupmasin said...

wuahaha..sedeh aku tgk kau :D

DanieL AdiE said...

hahah...ciannye..

Nurul Amira said...

hahahaha , nasib baik xletak lg nuffnang ni :P

Mohamadazhan hjDesa said...

sabar2...hehe.tak lama lagi tukar status kembali tu..nuffng kembali rujuk =)

chemay said...

so diorang dah tukar semula jadi gliterati tak?
tuh laaa..
lain kali jangan menduakan nuff.
hehe
padan muka mal :P

salwaismail said...

aku pun penah kena jgk. pasal apa tak tau. dia cakap aku letak iklan lain dekat blog aku yang satu lagi. padahal aku dah tak bukak blog tu dekat setahun dah. hahaha :DD

adwafarahin said...

hahaha x bole blah :P

hamidah sholihin said...

nasib kita same lahh...hehe

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket