like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 June 2011

korang-korang (!) =(

hey guys (!) aku rasakan tunjang utama aku berada di dalam dunia blogger nie ialah kau..yaa kau..kau yang tengah baca nie...kau lah tunjang utama aku untuk terus menulis di alam maya ini...semalam buat entry mengenai nuffnang sebab tukar keahlian aku..malam semalam juga keahlian aku kembali normal..niahahaha..cepat doe nuffnang nie..actually time kasih untuk korang kowt..sebab kan korang lah keahlian aku jadi normal..yetak?
sudah ke glitterati kembali..
alhamdulilah....
tetibe nie
hah satu lagi..betul kew kalau buka blog aku jadi macam nie
ade org cakap kat aku bende nie ade dlm blog aku
ehmm kalau betul la kan..
okey ini salah satu penyebab aku malas nak update blog nie
ehmm
sedih ah!
korang..betul kew???
cakap la,cakap la,cakap la
=(

20 comments:

syrupmasin said...

sudah jatuh di timpe tangge :D

CikNuwairah said...

ehh!!ye ke?xjadi pun cam2..biasa jer dia kluar trus blog akmal azmi..heee..

ShafiqHashim said...

En Nuff pun kedekut skrg..

YangKuTahuCintaItuIndah said...

myb sebab Energy saving mode ..

Aman Ibrahim said...

nope, im okay jer nak buka blog you akmal..

adwafarahin said...

xdakla buka blog nie okey jer :)

muhamad hanif said...

Ditimpa tangga dan dihempap batu bata dan guni simen...

De'din said...

wakaka !
ada malware ka ?
buka ok ja,,
xdak apa2 pon..

wanie said...

sabar okeh... tamo sedih sedih..
u such a good writer laa..
update la slalu...
suke bace mal punye belog......
hee :))
senyumm.. tamo sedih sedih lagi ouh...

mimie saie nie said...

blod d serang malware kot

Muhamad Syafiq Maula said...

betul3x.. blog http://akudedin.blogspot.com pown jadi mcm niey..

combi said...

mane adewwww

SyahmiFikri said...

wah.. dah takde malware dah.. semalam yer la ada.. hehe =)

mr.syazwan said...

ermmm tu yg bukak mesti tangan tak basuh betul

ni bukak ok jaaa

hehe

redzwanie redzmann said...

oke je bukak blog mal..=)

LUTFI SYAFIQ said...

xde pun weh. ok jer.

salwaismail said...

salwa bukak salu okay je? tak tau pun ape benda tu. :p

Fyqa said...

aku bukak blog kau, ok je ;)

Far8 budak baik said...

xde pape pun..
okey je cool je..
hahahaha

misSbLurRy said...

ok je....tp kekdg bila walking selalu je dpt

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket