like sampai lebam,if not aku cepuk kang

12 July 2011

entry entah ape-ape wujud lagi !

ini ialah senarai kerja sekolah yang aku dapat dengan jayanya...

pagi-pagi buta tadi dah kene dengar syarat-syarat yang berjuta lemon smpai aku pon malas nak ingat..ape yang penting harus aku lakukan setiap kelas highway engineering..setiap meja haruslah kene ada nota sendiri dari sumber luar dan juga perkara wajib yang perlu ada juga
engineering dictionary ><" oh ogyy!!!mane lah nak cari semua tu..smpaikan librari yang besar alam tu pon buku highway engineering dah habis dipinjam oleh student student lain.. buku highway engineering umpama goreng pisang panas pada tengah hari di bulan ramadhan,kalau tak ikut syarat-syarat beliau kitorang kene cuci kandang rabbit yang terletak di tengah-tengah blok kuliah =)

bile habis kelas dapat satu lagi kerja sekolah..lab manual hydraulics 1 ..ohh saya memang tak faham pon lab manual nie ape..yang aku faham dalam lab manual nie ade 4ujikaji iaitu FLOW FUILD CHARACTERISTICS,BERNOULLI'S THEOREM,REYNOLDS NUMBERS and UNIFORM FLOW..tapi sekadar boleh tengok lah..sebab aku memang tak faham pon..hahahah

habis tu kelas math engineering..ohh kelas tu releks sangattttt...kitorang belajar statistic...tapi kan..time belajar statistic tu an..aku nak terkencing doee..tapi malas nak bangun pegi tandas..see bertapa teruja nya aku terhadap statistic tu an? HAHAHAHA.. padahal pantang nampak lect cantik lagi baek ! HAHAHAH

habis tu kelas communicative english..ahh kelas tu ! kadang kadang aku rasa syok ! kadang kadang aku rasa yek elehhh....hehehhe..kelas nie tak taur lah nak cakap ape dah.....kitorang kene buat presentation mengenai sesuatu product..yew lah..nanti kalau aku keluar and kerja aku kene presentation kepada pemaju untuk mendapatkan tender.. *mati lah dah berangan ade keje good-good gitu ><" tapi minggu depan kitorang kene prensentation mengenai product automotive dimana aku kene jadi salesman di company nissan sdn bhd..kene jual dua kereta..aku and geng jual kereta nissan grand livina and tak taur lah satu lagi nak jual kete ape! (kan sennag dapat company proton iss,nitak nissan juga ><")

habis tu kelas islamic civilzation..kelas nie pon sama jeeee.... next week aku kene presentation mengenai tamadun islam zaman umayah..ohh semua nie aku rasa macam nak kumpul-kumpul hari sabtu baru buat...boleh? HAHAHAHAHAHHAA... isss dah lahh tada niat pon aku nak tulis semua nie tapi an aku rasa macam nak bunuh blog sendiri bila tengok pageview dari 400 and 500 sehari bertukar jadi 90sehari..hayaaaaaaaaaa.....benci lah aku cam nie....tu sebab paksa diri update tu...padahal idea punggah pala hotak apa dah jadi tadi!!!
ahh otak biol dah nie -.-" ! nak tido !

22 comments:

Muhd Aizie said...

ish, kesian kau kawan. Lumrah zaman belajar ;)

Good luck bro.

i'm ezza haniza said...

uiksss.......awainyaa tidoq ?

faiz amir said...

untung laa ade DSLR

DanieL AdiE said...

Anda cikgu ke?

adeque said...

student dka sem 3 ea? hahaha...
gudluck ea..
pasal nota cari sendiri tuu...
semua kne kott..
grr..
student centered...

syrupmasin said...

kemas meje mal :D

Rafidah Farhana said...

aku pun nak amik engineering ni.
Ngaaa.. seram je baca cerita ko ni..
hahahaa..

Amirul Aqiim said...

nak terkencing tapi mlas nk pegi tandas sbab lcturer cntik? =.='

terbaekk~ hahaha ^^

mr.syazwan said...

start buat nota ringkas awal2

senang

;)

alif haris said...

ceeet pantang nmpak lect cun .. terus bersemangat gila s2dy.. hahaa..
sama je mcm aku ^^

muhamad hanif said...

aku pun nak tidolah !


AHAHHAHAHAHAA

vampire's lovex said...

mak aihh bz nye kau akmal...

belom jd engineer lagi..hehe sabar sabar...

pehhh ada pencil box..aku pon xde kot..huawawawa

aQUe yOnnA said...

awalnya lecturer ko bg assigmnt..wooo...gud luck la k...

aten fadzil :) said...

aku paleng ' seronok ' mase puan safety . hahaha

iKhRam said...

relax bro..
baru la cabaran hidup yg mencabar..

nurAMALLINA said...

Kau macam aku la dik. Banyak assignment.

khairul akmal azman said...

selamat belajar gak beb!
nasib aku last sem..relax skit!

Addin said...

engineering ! ;) superb .

amier azrul alias said...

stress nampak?
haha
tidur la dlu

khairul akmal azman said...

hehe..pergh bulan pose..lg malas nak gi class

De'din said...

adakah lec highway itu bernama maslina ?
haha
sem ni bosan weyh,,

Nesa Wazir said...

aihh..rindunye nk blajar =="

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket