like sampai lebam,if not aku cepuk kang

11 July 2011

weyyyy =)

erkk penantian aku selama 6tahun dah berakhir???
ehh betul ke betul ke???
okey fine..jangan tanya banyak!!
saya suka dia..dia suka saya..family dia kenal saya,family saya kenal dia..
berkawan dan mengenali hati budi tahun nie masuk 6tahun..
woot woot..
tup-tup aku dah nak kawin kan??sekejap je kan??
HAHAHHAHAA

*wey sorry wey sumpah aku dah tak masok blog org..tadi ada dua blog je aku masok and comment,penat sangat...padahal kelas baru dua hari...nnti nak siapkan workship lagi!huu..

bye-bye
*saya sayang korang...ehhh tak saya sayang dia..
-k fine mesti ramai wanita-wanita meraung kan?
HAHAHAHAH

19 comments:

syrupmasin said...

cepatt dapat anak :)

muhamad hanif said...

ehem-ehem..



dpt DSLR, dpt awek lagi..


Untunglahh~

i'm ezza haniza said...

nak kawen dah ke ?wowwwwwww

Miz Novexx said...

jiwang jugak mamat ni eh... (^_^)V

IMANSHAH said...

tahniah

farahnabila said...

haha. perlu ke ramai wanita-wanita meraung?

vampire's lovex said...

wow wow wooooo..nak kwen dah ???

jangan langkah bendul beb,biar aku kawen dulu hahahaha...

penantian yg x sia-sia gituuuu...bravo..

::FAIZ FARISH:: said...

no komen

YOUsoF said...

6tahun tu! Hidup korang! (3X) ;D

Boleh tahan meraung para wanita tu aku tengok... hahha

aten fadzil :) said...

aku tak meraung pun mal ? hahahaha !

mal , bila kau nak kawen ni ?

izzad b* said...

aum2~

Fathiah Hamim said...

fuiyoooo :P

FARAH IZWANI RAMLI said...

umur tak cukup lagi dik.
hahaha.
6tahun waktu yang sangat lama.
pertahankan.! :)

salwaismail said...

hahaha. perasan betul. pergh. enam tahun. aku enam bulan pun dah tak tahan. hahaha
:D
http://salwaismail.blogspot.com

Bella Bell said...

phheeeewwwiiiittt.. cute awek ko.. kim salam kat dia.. semoga bahagia beb :D




^^

Asyraf Arif said...

untunglah kahwin awal kan. haha akulah kene cuci pinggan bagai ! -.-'

Yannnn . said...

haha , alhamdulillah :D
dapat gak pakcik azmi menantu :)
dah nak kawin tuh jemput2 lah org sini . haha ,

miss.eka said...

woaaa, hahahaha

~shazzy~ said...

sweEt la tgu dye 6 tahun! moga jodOh kekal yek...

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket