like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 July 2011

padat dan sendat lah best,ngett ngett.

entah kenapa sejak kebelakangan nie,entry aku tak habis-habis menyentuh soal education,lagi-lagi education,lagi-lagi education,sampai korang pon nak muntah pelangi kan??tapi takpelah blog aku nie mengamalkan konsep prajudis yang amat tinggi iaitu "biar entry tak berkualiti asal kan ada"hahaha

first impression aku bile tengok schedule ni ialah 
"oh YA-ALLAH PADAT DAN SENDAT NYA,it is fact??"

ehh..serius padat dan sendat semester nie..lemau dan tepu lah otak aku lepas nie,mungkin schedule ini tercipta  untuk mengajar kami DKA3A untuk lebih menghargai ilmu hendaknya(ayat nak sedapkan hati sendiri)

bila difikirkan ada untungnya schedule padat,sendat lagi menawan nie tercipta,atleast tade lah aku membuang masa mencari masalah kan?
 *sekali lagi nak sedapkan hati 

tibe-tibe plak rasa kembali ke sekolah,,pagi pegi sekolah petang balik sekolah..hahaha...malam esoknya cet jadual susun buku,susun keje sekolah,susun alat tulis..hahahha....mereng bukan? HAHAHA

aku harap sem nie tade sape pon apply buat kelas malam..serius aku tak minat,block aku dah lah jauh..bile jalan ikowt block gelap nak mampos sbb pakgad tak buka lampu dengan alasan jimat elektrik,bila jalan ikut jalan besar rasa jauh lagi ketiak basah ! okey shut up kamo,jgn nak gelak ! T.T

k lah..lagi lama aku menulis,bertambah-tambah lah ketidak kualitiyan entry ini *fine ayat tamil aku kasi...ehh kau kesah plak kan???kan aku dah cakap blog nie mengamalkan prajudis yang tak tarkawal "biar tak berkualiti asal ada"    HA-HA-HA- byebye..schedule nie berkuat kuasa esok?k fine tak sabar HAHA*tangan kedada,lidah tekeluar c(=

  1. aku ade kelas hari ahad..kau ada?HAHAHA -.-"
  2. semalam owner TERBANG TINGGI-TINGGI datang comment,kau ada?haha
  3. semalam aku tido katil atas..tibe-tibe ade bende kacau aku,kau ada?-.-

31 comments:

muhamad hanif said...

lagi satu,lagi satu..


Aku ada DSLR, kau ada ?



AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

vampire's lovex said...

jeles nya !! semua yg kau ada aku takde kemal...haaaa..*mata ke atas.. hahahha...

sabar je la weh... bersusah susah dahulu,bersenang-senang kemudian.

LaLa said...

best giler jadual tuh :P

::FAIZ FARISH:: said...

ko penakut hantu... hahahaha

Bella Bell said...

1: aku belajar kat terengganu.. so, kelas hari ahad memang aku ada... huhu!!~

2: siapa terbang tinggi2? aku tak kenal.. haha!!~

3: aku selalu kena kacau.. ok.. aku ada kena kacau.. heheh!!~


mal.. good luck.. memang padat dan sendat jadual ko tu.. sabar je la.. hehehe!!~



^^

syrupmasin said...

haha..class ari ahad..ohoii..rinduu wowo nk g class ari ahad bile org tgh cuti..haha..selamat class mal..aku cuti lagi :D

Miz Novexx said...

la... ingat padat dan sendat apa, rupanya jadual.... hahah
gud luck yep

Aman Ibrahim said...

hahahahahaha~ join the club akmalazmi, padat tuh. Lagipadat dr Aman ker??

p/s: Aman ada teddy bear, ko ade? hahaha..

ABU said...

lepasni kurang la sudah update blog, dah padat dan sendat kan hahahaha..

nurAMALLINA said...

Ek elehhhhh! HAHA

mrs.asrafovic said...

mmg full habes 2...huhuu

inche hlovate said...

huhhh..sama!! sem ni punya jadual padat giler

zOeY zAu YaH said...

rajin2lah belajar yee..haha..

Faraa Eiman's said...

yelah semua ko ada ;p

perghh* best tgok jadual ko !
bley amek ? kahkah

YOUsoF said...

1. TAKDA

2. KADANG²

3. TAKDA JUGAK.

;d

Rafidah Farhana said...

Hahaha, kesian gila.. takpe kayuh pelan-pelan nanti sampai juga..

Ala, saya takde semua yang kamu ada..
Grrr..

Aisyah Aina said...

1. aku memang tak ada kelas setiap hari...hahaha

2. semalam owner TERBANG RENDAH-RENDAH datang comment blog aku :D

3. semalam aku tidur katil atas...takde siapa nak kacau aku T_T


XD

Pyka Rahmat said...

untunglah *zillion kali

Nurhafizah Mohd Noor said...

eh3 . penat tu . hihi
gudluck ~

Shamsuddin Amin said...

mmg padat...
atleast kul 4-5 dah balik...
kitorg dulu kuliah sampai 10mlm...
ko ade...? LoL

snowthenraibow said...

haha .. bgus . . hg kan rajin . so tak ada mslh jadual padat . . :)

amir aizat said...

wahh2 pack gler timetable,huhu

Nesa Wazir said...

hehe..ok la 2 mal..bru la b'tmbah pndai n rajin ;)

Azam Shah said...

class on Sunday is ridiculous! -_-'

chuu muqhlis said...

x kesah la kalau asyik post entry pasal education. tu la pentingnye edukesen XD

chuu muqhlis said...

amjah ian komen blog aku gak semalam XD

Nurnajwa said...

Hahaha, dpt rase jd budak sekolah balik XD

alif haris said...

aku ade kelas hari jumaat .. kau ade ??

hahahaha :D

belog|amiyo said...

selamat belajo!
aku ada cuti hari ahad. ko ada??
hahaha..

Muhd Aizie said...

Tunggu minggu depan jadual aku pulak keluar.. lalla

mr.syazwan said...

perh kesian lak ku tgk ko

sbr3

nnt tiap2 minggu ku dtg melawat ye bwk mcd

kehkeh

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket