like sampai lebam,if not aku cepuk kang

08 July 2011

busuk hati bhai ! HAHAH

nak uji aku??silap orang lah bhai

aku tak spoting??mompos lah wey..mane boleh spoting dengan kau wey !

aku menjengkelkan ??nampak sangat tak tengok cermin nie wey.. HAHAHA

aku tak baik??ahh penat dah aku buat baik dengan kau wey..HAHAHA

aku sombong??hahah..dengan kau je kowt wey....

aku bongkak??bongok kau wey,sah-sah tak kenal aku lagi !

*dalam ayat diatas aku dah edit perkataan "sampah" jadi "wey"  (!)
so untuk mendapat kan kepuasan maksima sila baca balik dengan menukar perkataan "wey" tu jadi perkataan "sampah" HAHAHAH.. *ohh aku terlalu emosi T.T

kadang-kadang penat juga buat baik dengan orang,penat jaga hati orang,penat tolong orang..tapi dekat dunia nie macam sampah dibalasnya..insyALLAH di alam lain di permudahkan urusan nya!

dah lah,aku memang emo sikit kalau banyak sangat sampah disekeliling aku!!!hahahaha..busuk sangat hatinya..itu tak kena ini tak kena,apa yang kena?buat santau angin haaa... HAHAHA

terasa?hahaha.....memang untuk dirasa....tapi tak tercatat plak jenama sampah dalam entry ni..hahaha...jap boleh kau tahan berak bertahun-tahun??boleh?ok kau alien
*aku fikir banyak kali nak publish entry ini,tp aku juga manusia biasa ada tahap kesabaranya,mengukir senyuman palsu lebih bagus dari bermasam tak tentu hala !

entry tidak berkualiti tercipta ><"
sorry kalian semua


17 comments:

syrupmasin said...

err..gile garang doe kau..maaf lah..

muhamad hanif said...

sampah memang busuk..!!



HAHAHAHHAHA

nurAMALLINA said...

Tapi dik, aku baru kenal kau, kau okay je. Semua orang tu berhati busuk bukan berbau sampah. Berbau tahi. Kau saba jela dik. Bukan semua orang suka kita.







Panjang pulak aku ceramah.

aDieyZa said...

siapa yg buat sampai mal mrg mcm ni?

sabarlah dik.. kalau org x hargai pertolongan kita, anggap jerlah kita tolong niat krn Allah..

jgn marah2 k.. nnti x comel dah adik akk ni..

YOUsoF said...

Betul lah Mal, paling kurang bila orang tengok kita senyum palsu pun orang boleh senyum sekali.. kan.

sampah takkan pernah lenyap, pandai²lah ko handle hahha

izfanora said...

sabar itu separuh daripada iman.. anda bersabar, anda mendapat ganjaran.. :)

sampah tempatnya di tong sampah dan tempat pembuangan sampah sahaja.

Bella Bell said...

ewwww.. sabar beb... biasa lettewww hidup di dunia ni.. sabar ok? chill2.. aku ada untuk menceriakan ko :)



^^

jan said...

sabar je la mal....byk org mcm tuh....huhuhu

merahitujambu said...

sabar eh..biar org ckp apa pon.x kenal maka x cinta

naNa kEcik said...

sabar ea . sabar tuu separuh dr iman :)

izzad b* said...

belikan perfume sudey! :)

Asyraf Arif said...

kau busuk segalanya, okbai

vampire's lovex said...

garang nye kau..ok ok,pasni aku join bersiih,so xde la busuk cm sampah dah..*jawab si pemakan cili yg terasa pedas... :P

hamzah ian said...

rilek2.. chill okeh.,.

NurjiaNaiem said...

uissshh..
grgnye..
ce senyum skit.. ha, kn mnis..
:)

amir aizat said...

chillax! garang nyer,hehe

aten fadzil :) said...

mal , kau tengah period ke ?

HAHA

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket