like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 July 2011

jawab sat wey

weyy aku nak tanya!!!kalau rabun boleh apply JPJ tak?
ok tu jelah nak tanya
jawab sat nah.....
nak apply nieee 
-.-"
mati lah,ayah aku bising kalau tau bende nie

na try SPA,ramai classmeet aku dpt jururawat =)
kalau dapat jpj,isi borang behenti belajar..senang =)

(aku rasa aku berfikir secara tak waras sekarang nie)


10 comments:

syrupmasin said...

ohh nk apply spa ke doe..bagus lah..muke kau pon ade iras2 nurse :D

muhamad hanif said...

boleh aa,

jnji jgn rabun warna je..tp if rabun warna tak teruk sgt boleh consider lagi..

cik pieja hut said...

rasenye tak bole kot...tak payah lah...

DanieL AdiE said...

NAPE NIE??

inche hlovate said...

alamak..kena tanya org lain la..sya tak tahu haha

chemay said...

spa tuh tak smestinya dapat nurse la mall
-.-

misSbLurRy said...

aku rasa jpj mcm xde kene mengene dgn rabun

aDieyZa said...

akk x tau la dik.. akk pun rabun gak.. huhuhu

SuperHamzah said...

try polis.. hehe

aten fadzil :) said...

tapayah la mal ! gegeh hang ni ! haha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket