like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 July 2011

sob sob T.T"

ikutkan hati aku nak je buat 
FLOATATION TEST REPORT 
tu sekarang
tapi bila google entah ape-ape floatation test keluar!
dah lah tak belajar pasal benda alah tuw
-.-"
nak cari mana nieee
buku?ahh sape ade buku highway engineering bhai
pinjam..pinjam..
-.-"
tention nya aku bila sekeliling pinggang aku nie dipenuhi
report test and nota kuliah yang kene cari sendiri nie haaaa..

kenapa lah time belajar nie banyak sangat experiment HAAAA!

aku bukan tak suka buat experiment untuk mengkaji 
ketumpatan air,ketumpatan minyak
and hape-hape tu lahh..
haishh

tapi..tapi..
aku tak reti nak buat report toh -.-"
sape nak ajar aku wey..macam mane nak guna ayat pasif la,ayat aktif laa..aku blur nie

nielah masalah bila budak yang cukup-cukup makan dalam fizik and kimia masuk dalam bidang nie
ta reti buat report experiment sendiri
sob sob..
><"

nota kenangan : aku rindu bersahur time asrama dulu,pukul 3 pagi kitorang dah kene sahur dekat Dewan Makan(DM) sebab kene berator panjang berjelaa bhai..aku rindu sekolah..sob sob..walaupung makanan annoying gila seperti sirap panas =) oh aku rasa nak delete ini blog..dah malas.boleh ta?ehe


15 comments:

syrupmasin said...

dugaan kau lah tuh doe..sabar2..haha..selamat ramadan budak belajar :D

muhamad hanif said...

wahahaha,

orang sebuk nak sahur, kau sebuk reportlah apalah..

aKu anGah.... said...

tmbah2 lgi da lagu rya time sahur...
best ngat time 2...dripada xmau bangun..trus bngun sbb dngaq lgu raya..

DanieL AdiE said...

Sabar-sabar...

chemay said...

ololo sian mal kena buad report susah2.
takpee nanti dah siap.
boleh tidur lama2.
:)

jangan delete blog..
nanti tua2 boleh baca semula
:)

Azham Vosovic said...

Sabar yea.... dalam bulan puasa ni kena banyak sabar...

suesue said...

sabar saja lah..hidup sbgai student mmg menyeksakan..hahaha

aten fadzil :) said...

huh ! sekali bagi assgnment , hamek kau ! ta terbuat aku . haha

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Berpuasa
Semoga Ramadhan Kali ini Lebih Bermakna

ZWAN SABRI said...

naseb bekla aku tak blajaq engineering sbb aku lg tak minat nak buat experiment tu suma.. btw, awat nak delete ini blog plak? sayanglaa...

MySuaraBlog: Harapan Ramadhan

cik pieja hut said...

be more positive ok in study.kalau nak seribu daye,kalau tak nak berdolak dalih.eh betul ke hahhaa ?

ZaNa aDieyZa said...

mal, akk x boleh tolong sbb akk langsung x belajar fizik & kimia.. huhuhu.. sorry yer..

jgn la delete blog ni.. nnti sape nak hiburkan hati akk dgn entry2 yg best tu??

cukuplah akk sedih hari ni sbb pagi2 akk bukak blog mal.. tau2 org bhgian teknologi maklumat dah sekat blog mal.. dh la fb diaorg sekat, ni blog mal pun diaorang nak sekat apahal??? marah betul akk.. jadinya akk boleh dtg jenguk blog mal time rehat jer la dik.. sedih betuk!! x suka betul la diaorang sekat2 ni..

nurAMALLINA said...

sabarlah dik :)

Bella Bell said...

mai aku tolong buatkan.. hahahahah!!~


selamat berpuasa geng.. :D



^^

Nesa Wazir said...

relax mal..jgn gopoh2 k..buat slow..~ moga segala urusan mal dipermudahkan oleh-Nya :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket