like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 July 2011

tahniah akak suliza =)

|time konvokesyen kita,family lah paling happy kan?|
|lagi happy saya lah..lect semua cancel kelas hahah|
|konvokesyen hari sabtu,ahad,isnin,selasa|
|boleh pakai jubah besar besar sambil melerek-lerek|
|time konvokesyen semua orang nampak cantek kalah nak kawin gituuu|
|see-see ayah senyum,,mummy pon senyum =)|
|tangkap gambar bersama-sama =) |
|boleh dapat bungga besar-besar,tak kalah juga ada yg dapat bear besar|
|ohh sebelah tulah dewan konvoksyen diowg nie|
|dewan muazam shah|
|tempat final exam kitorang,ok tana ingat final lagi -.-"|
|boleh jumpa kawan-kawan|
|cantek-cantek semua nie hah|
|okey part nie hah yang aku suka tengok|
|baling topi konvokesyen tinggi-tinggi,lepas tu tengok jatoh atas tanah haha|
|aku lambat lagi bhai|
|tahun 2013,,mungkin konvoksyen 2014|
|HAHAHHA|
|jom ucap tahniah dekat akak suliza kita nie|
|ini senior saya lah bhai =)|
|lepas konvo terus ade offer interview gitu|
|good luck dlam future kerja or future study nanti =)|

15 comments:

syrupmasin said...

ohh aku pulak ta sabar :D

De'din said...

lgi 2 tahun
lgi 2 tahun,,
x sabar rasanya !

SITI KAY SUAAIDI said...

congratulations! :)

muhamad hanif said...

untunglah ~~

Addin said...

tahniah untukk akak suliza ! :)

insha Allah one day akmal pun boleh baling baling topi macam tu .

~naddy~ said...

tak sabarnyee kovo bln9 neh. hehe. nak pakai jubah besar2. pakai topi petak. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah utk dia

aten fadzil :) said...

sumpah aku ta sabar ouhh !

vampire's lovex said...

ingat kan akak kau mehhhh...

wahhhh aku lagi la lmbat lagi....

mr.syazwan said...

SEIYES BEST TAU CONVO

HAPPY + SEDIH

=_=

Suliza Salleh said...

tengs so much mal !
terharu gila mal wt entry cmni ! heheheh~
tgu la nt mal pn akn knvo jgk !
insyaallah akak p nt ok !
papapun tengs again ! =)

Suliza Salleh said...

tengs so much mal !
terharu gila mal wt entry cmni !
heheheh~
insyaallah satu hari nt mal akn knvo jgk !
tgu jela k !
papapun tengs agian ! =)

ZaNa aDieyZa said...

2 kali akk konvo, akk x pernah baling topi tu.. manjang x sempat jer nak buat sbb sibuk bergambar sana sini.. dgn ramainya org.. dgn panasnya.. dgn penatnya.. tapi part paling best sbb dapat banyak bunga.. suka2!!!

khairul akmal azman said...

kim clm kat akk..
lawa siot!!!!!!!!!!!!!!
terpikat aku

nurAMALLINA said...

aku tak nak komen post kau dik.





aku nak cakap ni, yati kau comel. :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket