like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 August 2011

bila harapan orang aku musnahkan

"ehmm pakwe,mlm kang nak pegi stsen bas kulim,tapi takowt"
"erkk yekew?pukul bape?"
"10.30mlm"
"naik ape?sorang-sorang kew?"
"naik moto..takk pegi dengan zul"
*zul tu bekas pakwe cik makwe(ahh ape ni..ape niee,ayat tunggang langgang)

"pakwe,malam-malam kete banyak tak,takowt lah?"
*cehh ayat nak suroh aku teman lah tu an sayang?haishh!
"ehmm syg pegi lah pukul 9,b kene teman kew?moto tade nie"
"moto tade...ehh akak bagi pinjam kete nie"
*sekali lagi,mengharapkan aku teman dia pegi stesn bas tuh ehee
*mati aku kene gelak kalau yatie tau aku tak reti bawak kete manual -.-"

bakal mak mertua pon ade tanya dekat yatie
"tade org teman kew?"

=(
=(
=(

"aku rasa serba salah doe tak teman cik yatie toh"
"saya bukan tana teman..tapi..tapi..."

lepas tu terus diam..
diam..diam..diam.........
(bisu apaaa.hahahaha)

ingat dah keluar date dengan zul tadi
-.-"

pkol 10 aku text....rupa..rupa nya cik makwe dah tido..
*stesyen bas entah kemana,saya entah kemana..tido je keje hang an
HAHHA
ehh awal bebenor awak tido kan =) nak tido tepi boleh?
*mati lahh maksiat di bulan posa..
taubat taubat..taubat mal...
(gurau je bhai)
HAHAHHAHA



sayang,
saya taur sejak perkenalan kita pada tahun 2006,
saya bukan yang terbaik,tapi saya berusaha menjadi yang terbaik

ahh dah dah dah dah...
jiwang saya hanya untuk dia,bukan untuk korang
niahahahah
kang tak pasal-pasal ade orang muntah secara tak sengaja!
hahahahah

makcik!!saya sayang awak lah:P

"Outcome Based Education iaitu base on student membebankan aku"
-.-"
sabar mal..sabar..

17 comments:

syrupmasin said...

wowow..naek la beca doe..

::FAIZ FARISH:: said...

slamat berpuasa Mal

Chuu Muqhlis said...

tlg la makwe tu,, sian dia :P

Azham Vosovic said...

Hehehe, cair hati Cik Awek kau hahaha

cucu umie said...

wah jiwangnyer orng itu..semoga bhagialah..btw, best apa bawak manual..hohho

Nurnajwa said...

LOL, cari jln smpai dpt tmn laaa. Kesian cik makwe, hahhaa ;D

Fezul Fadhley said...

sweet couple.. heheh

nurAMALLINA said...

untung cik yatie kau. haha

hannanmustaffa said...

so sweet la kau; kawen jgn lupe jemput tau !

Nesa Wazir said...

hehehe..weewit :P

mal kne trus terang ngan die, xreti bwk kete pn xpe..nek beskal ye. mesra alam..hehe

ABU said...

mmg dah nak muntah hijau ni keh keh keh..
bertuahla cik makwe..

Bella Bell said...

aku rasa awek ko sangat beruntung dapat ko.. kahwin nanti jangan lupa jemput aku :)



^^

aten fadzil :) said...

aku ingat kau kayu , bapak jiwang lah kau mal . haha

FARAH IZWANI RAMLI said...

haha. kantoi lah tak pandai drive manual.

Edy Fee said...

hehehe salu2 la bawak kete manual..heheh skadar tahu jew.hehehe sweet je blog ko ni.hehhe

faiz amir said...

atototot , cuitnya dye , jeles bodoh ! hahaha , lme ta stalk blog kaw . ehem ehem , kim salam kt yatieee

ZaNa aDieyZa said...

hihihi.. sampai tertido cik makwe tu..

jiwang la pulak adik akk ni kan.. semoga perkenalan mal & yatie berkekalan hendaknya..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket