like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 October 2011

bangun dari mimpi lah diri !

salam satu blogger
*erkk pon boleh!
HAHAHAHAHHA..
entah kenapa aku rasa malas gila nak update sejak-sejak bz nie
-..-"
serius aku bz wey...tak tipu!
HAHAHAHAHA
tadi godek godek laman sesawang
*ayat tak menahan
HAHAHAH..
pastu jumpa benda alah nie
-..-"
*tak nampak click lah gambar..susah apa ! -..-"

aku pun dengan gagah masukan number matrix aku kat kotak tu
pastu keluar nie

*tak nampak click lah gambar..susah apa ! -..-"

chapter tiga yang amat memenatkan
-..-"

*terlalu muda dan mentah untuk aku mengharungi 5paper ini..
(pasnie nak study sungguh sungguh bagi dapat 4.ooflet)
KAH KAH KAH
bangun dari angan-angan lah brader!
fehhhhh !

12 comments:

khairul akmal bin azman said...

same la der..gua 5 paper gak
sem ni..hehe

mr.syazwan said...

wei da nak dekat wei

cpt wei cover semua

(nak bg tkt sikit)

adwafarahin said...

kemon la brader! :P

ZWAN SABRI said...

Xpa, lepas ni bg dapat 4 flet naa.. HAHA


MySuaraBlog: Sebab2 Kenapa Tiada Sesiapa Yang Membantu Budak 2 Tahun Yang Digilis Di China

Umie Artoqiemie said...

oii goodluck.. buat yg terbaik!!

Nesa Wazir said...

heheh..Nesa cume 4..gud luck k Mal~ ^^

YOUsoF said...

Angan² meti kena ada brader.. Kaedah dan pendekatan belajar tu yang mesti baik punya.. ;D

Zana Adieyza said...

bz eh? tapi hari2 ngadap fb kan.. apakah??

syimahussin said...

oke la tuh org neh 6

syrupmasin said...

aku 4 paper sem nih :D

IMANSHAH said...

pulun - pulun

cik pieja hut said...

gud luck bro . all the best

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket