like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 October 2011

tetap bertahan *motif??



pukul 4 pagi tadi member dari uthm text
"weyy mal...aku dah sampai kedah..cuti semester la gilee"
"oww yekew??best sangat ke cuti sem tuw"
"best la gile!!!jom lepak"
" aku kelas lah gilee -..-" "
maaf dialog nie macam aku tak puas hati kan?ke aku jelous?
jelous la tew

owmyguards!
kenapa lah aku tak cuti lagi nie haaa!
member member aku yang lain semua dah balik!
shitt gile!
dah lah susah nak jumpa!habis tu aku plak tak cuti lagi
-..-"
belajar plak masing-masing jauh belaka!

"aku nak jumpa member-member sekolah aku lah"
faham tak?faham tak?

saiko nak mampos entry aku kan!
HAHAHHA
ahh 
pedulik!
 INI adalah kajian kitorang
kajian mengenai sistem perparitan yang menyebabkan jalan rosak
lepastu make video
-..-"
kitorang kene kaji itu dan ini,
amat keji kan :P
HAHAHAH
ahh ingat best kew??
sumpah aku tak berani...
boleh plak geng geng aku nie meniti dekat tembok kolam banjir nie
walaweyy!!!!

btw aku best berkerjasama dengan bakal-bakal engineer muda nie
yeahhh!!!

*lima report,dua presentation,satu test
on time minggu nie!
ahh bergelora otak nie

*tajuk entry nie macam bongok kan??
hahahahah


8 comments:

Bella Bell said...

gua cuti minggu ni.. tapi seminggu je la.. hehehehe~~


good luck untuk 5 report, dua presentation and satu test tu :)

nini said...

aha....lek a...enjoy ur esaiment...t da keje bakal merindui sume tu..cayalah...

muhamad hanif said...

Err,

lama tak g kat blog kau gileee..

Peah Glemer said...

AHAHAH aku ingat kau tetap bertahan nak berak dik

Umie Artoqiemie said...

hahaha. nasebb

vid ape tu gile?
x boleh play la gile?

saya cello191 said...

cam giler ja tggu cuti..
aku pon nk cuti gak~~~

^^

inche hlovate said...

jangan risau sebb ramai gak yg tak cuti :) aku pun tak cuti gak :(

Anif Abdullah| AA said...

ouhh.. agak saiko weh.haha..
nasib bek kau tak gilee...

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket