like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 October 2011

I'm one of the victims

hoi...hoi...tudiaa pembuka kata yang sumpah macam haram kan?haha..kisah plak aku kan??hahaha....sorry guys aku rasa berkurun aku tak update..tak gitu?? *macam ade jew yang nak baca blog aku nie..cisss..tapi biar lah..sebab aku tau memang ramai yang nak baca blog aku nie haaa *mutah.. -.-"

actually aku busy! yes aku busy ! dalam busy busy aku nie pon orang boleh jew kate kat aku "WEYY CAKAP BUSY,TAPI ON9 24JAM" hahaha... ehhh fb aku lantak lah nak on9 lelama pon.. caring gila kau kat aku kan?? HAHAH.. anyway aku on9 pon sebab saje nak lupakan hal realiti..penatlah wey ! boleh muntah okey !

maybe aku akan stop update blog bebagai...aku tau korang sedih bila dengar aku kate nak stop kan...*kenape ayat aku macam syok sendiri beb -.-" adohaiii......

minggu nie setiap masa ade test..pagi test..petang test..malam test..bila mati test lain pulak kan? =( malam kang test tamadun dunia,tudiaa tamadun dunia tau ! kah kah kah ! dunia dunia !...nak ingat ibnu itu ibnu ini..memang tak la kan.....tak minat okey ! HAHAHAHA..malam kang masuk dewan tiru orang sebelah cukup! 

So kepada adik adik aku yang akan menduduki peperiksaan SPM pada 14/11/2011 nie,good luck yeah!setakat paper BM tuw senang jew..pejam mata..habis tu tidur jap,lepas bangun baru jawab okey? HAHA.and batch aku DKA3A pon akan mula final serentak dengan SPM pada 14/11/2011 paper hydraulics I,good luck juga yeahh..tak reti calling calling aku..insyallah aku bantu mane yang boleh *petir!

kenape aku berceloteh macam macik macik keje government nie haaa?
hahahaa..
rindu doe nak type panjang panjang niee..
*doa kan saya yeahh wahai 
awek awek cun...akak akak awesome..adik adik hot..tak lupa juga pakwe pakwe gay!
KAH KAH KAH KAH
daaaaa..see you yeah!
ciom sikit meh! muah! 
blogerrr!!! peace yeah!

17 comments:

salwaismail said...

goodluck! :)

::FAIZ FARISH:: said...

nice quality picture

Bella Bell said...

good luck weyh untuk test pagi, test petang dan test malam.. oo... untuk final jugak.. hehehe...

khairul akmal bin azman said...

updte salu beb..

follower ko kan ramai
msti dowang rindu kat ko

adwafarahin said...

xde modal lain ke? busy je ko eh? hahaha xde2 kiddin'

gud luck exam!

cik sakdi said...

haha ayat akhir pakwe2 gay.. kalu dah gay leh pgl pakwe ke?kehkehekhe ok2 gudluck. kachang je tu. hahah

farahin said...

haha setuju2 !! fb kite so biarla kite nk on9 smpai xtido malam pown~ ngah3~~ *selalu mcm ni.. =,=

YOUsoF said...

Walaupun aku bukan gay, aku tetapkan doakan kejayaan kau.. ;D




Kalau kau stop update blog, habis pakwe² gay kat luar tu nak tau cerita terbaru kau macam mana pula?

Zana Adieyza said...

gud luck mal.. semoga dpt jawab semua test dgn tenang.. bila tenang, jangan ko salah jawab pulak.. hahaha..

onie said...

ko nak stop blog ka wei?alaaaaaaaa,jangan wei,nyesai..eh eh caring lak aku ni,haha..

semutsengal said...

asyik gmbar dgn aweks je. MAlas lah komen.


LALALALALALLALALA

Addin said...

good luck, ! :D jawab test leklok ye.

zOeY zAu YaH said...

berterus terang sungguh si peniru test ini haha..

ABU said...

oh patut la kau lama menghilang..
hari ni hari raya haji.. slmt hari raya..

♥e'in♥ said...

blaja rajin2 ye..

Umie Artoqiemie said...

nak jadi macik government ke?. haha..
kami sentiasa doakan kau.. chillex lah.

ghost writer said...

gudlak!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket