like sampai lebam,if not aku cepuk kang

14 November 2011

saya nak Samsung Galaxy S II sebab

hey guys ! aku masuk satu giveaway....giveaway samsung galaxy s II... entah kenapa aku rasa nak masuk benda alah nie -.-" (nampak sangat aku lebih kepada dunia kan?) HAHAHHA =.=" ahh peduli kau.. janji aku menang..kah kah kah... anyway boleh kira kowt giveaway yang penah aku masuk..tapi satu pon tak menang...ciss.....giveaway samsung galaxy sII? haaa lagi lah mimpi aku nak dapat yedak?tapi kan brader sekali tak menang bukan bermakna tak kan menang selama-lama nya..yedak? lagi pon baik aku try..sebab try itu cool ! kalau tak dapat pon at least aku cool ! *sedapkan hati =(

Contest ini dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub
haaa see that..see that (tudiaa f0r the first time aku speaking london kat alam maya,selalunya kat kelas jew aku speaking tu pon aku menyorok belakang kawan,tapi giveaway punya pasal HARUSlah aku belagak pandai HAHAHA..yew lah tak lama lagi kan diowg nak bagi aku Samsung Galaxy S II kat aku *petirr....

kenapa aku nak Samsung Galaxy S II nie???jap jap aku nak tidur..lepas bangun nie aku bagi jawapan nah..hahahahah.. *TERASA DIRI KU INI SANGAT OVER ! maur kau aku tak over Samsung Galaxy tuw bro...kalau aku dapat boleh lah aku tidur tutup mata dengan rapat dan aman HAHAHA? mesti korang kata aku dah parah kan? ahh peduli..janji aku menang.. *ributt .. ok aku tau panjang pulak aku tulis kan..

*okey masa untuk serius,kunci bibir jangan gelak-gelak,if not aku cepuk kang !
(kunci bibir sial)
*geleman mak !
HAHAHHA

aku nak Samsung Galaxy S II sebab aku dah jatuh hati dekat dia dari dulu..kalau aku pegi kedai mesti aku tengok dia...tapi dia mahal sangat..guess what RM1200 kan sekarang kat kedai?kalau boleh aku nak jugak rompak kedai telefon amek Samsung Galaxy S II nie..tapi macam berdosa jew...tup tup jumpa giveaway nie..atleast kuranglah dosa aku kan??? HAHAHAHHAHHAHA..*ape kau gelak gelak ! kan aku suruh kunci bibir tadi..tak faham kew? HAHAHHA.. bibir?erkk okey :P

so disini kalau korang tanak tengok aku rompak kedai fon ambil Samsung Galaxy S II baik bagi aku menang cepat ! HAHAHa...giveaway ini dianjurkan oleh Beta.my dan ditaja oleh Mynewshub (thumbsup,big clap for them) *aku tengah kipas-kipas penganjur ! so what? HAHHA


(terus rasa nak istifar lanjut lanjut sebab buat cerita macam nie)

"good luck akmalazmi,semoga menang"
kata siti nurhaliza kepada saya..

"woii rabu nie hang ada paper mathematics engineering..p baca buku nuh"
kata mak kepada saya

"baik mak"
aku memang anak yang patuh!
*lalu aku beredar dari lappy..sambil nagis nagis
HAHAHA

okey bye! hahahah

19 comments:

Ninaa Haslina said...

saya pun nakkkkkk :D RM1200 ke ? nak jual dua2 handset beli hat nie pulak. wahaha :D

khairul akmal bin azman said...

telefon idaman aku tue beb!

shahirah Rose said...

samsung galaxy s 11 paling best..cuma xmampu beli je..hurmmm

En. Kronik said...

guwa mau galaxy note..!!
lu baik hati x adiah kat guwa..?

adwafarahin said...

kwn aku beli 2 ribu bhai! kalah harge laptop aku -___-"

BeaN MorENo said...

Galaxy note pun ok jugak

::FAIZ FARISH:: said...

Lamenye aku Tak Singah Sini

izzana said...

ouh kita sekapal na ni.. hahaha biasalah sy student private college, francais UTM . so ikut syllabus UTM, hehehe . :) lagipun baru diploma. kmu dh ambik degree eah?

mr.syazwan said...

idaman! huhuhu

zOeY zAu YaH said...

mmg tgh beranagn nk pakai ini tp dh kuar yg baru..hehe g.luck mal

faiz amir said...

haha, nnti da dpt adiahkan kt ak, ouch ouch, hahahah

Tira Pengemis Maganda said...

nk gak~

Zana Adieyza said...

x nak belanja akk ke? belikan la untuk akk.. adik yg baik kenalah belanja akknya kan.. hahahhaha

ikan said...

S 2 blom cukop hebad, kau ase ad tak s 3. aku nak tiga!haha

insyallah. klu rezeki, tak ke mne!

nazira said...

Gud luck.. semoga menang k.. huhu

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Lady Shana Sweet said...

pergh....

AwieKashi said...

untunglah weirk kalau hang dapat...
enset lama kau pos kat aku... hahahaha! gud luck dude!

aten fadzil :) said...

Aku tak terase nak beli sebab ianya tak berape muat dekat tangan aku yang kecil molek nih . HAHA

Wana De'Amor said...

amik pakej DIgi SMart Plan tu..bayo bulan2 murah je....kite nak amik satu jugak..tak SGII amik SG Tab 10.1..tapi 2-2 tu buat org meroyan..mengidam wei!! dah nak bsalin ni x dapat2 g pung!!!!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket