like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 March 2012

overall you make me smile =')

hey guys..still remember me?? jeah im back?? keh keh.. already done with my CC503... jyeahh jyeahh jyeahh.. but I feel i'm so annoying when I got velocity a car is 700km/h ! kejadah apanya velocity kereta sampai 70okm/h mal hoi !

ok never mind !
learn from mistake kan??habis kalau tiap kali test,asyik learn from mistake je bila masa nak learn to be better?kan kan kan oh yeahh.. aku baru jew tukar backgroud for my twitter... I told you it was very awesome bebeh !
yang lama nampak macam comel =')

but why not to see my new screen !
haa tudia lah..lagi comel kan??

bak kata kebanyakan perempuan-perempuan diluar sana
"HABIS MADU SEPAH DIBUANG"
don't be judge me on my statement..
i'm not to be anti-girls..nanti nak berumah tangga dengan perempuan juga,
nak ada anak anak yang comel =')
*haa sudah..imagine melampau kan? heh

whatever things entry ini,just nak habaq aku tukar backgroud twitter!
motif??
pulun p baca buat apa!
HAH
><"

6 comments:

cik eka said...

nasib comei aihhh
kalo tak cek ketok2 hang
haha

Diyana Norman said...

haha.. ceh ingat sal ape

DanieL AdiE said...

Hahahaha...

x tahu nak tukar mcmane..

chemay said...

nape tak guna kaler pink?

Saddila said...

ni je bang? haha gua nak tergelak baca info lu pasal test tu. haha

kiwi_sengal said...

ahahah! gelak terlebih pulak.opsss!! sori tuan rumah :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket