like sampai lebam,if not aku cepuk kang

12 April 2012

normally in semester

taip menaip setelah beberapa bulan menyepikan diri, masih ingat kan saya? bukan sepi tanpa kata, cuma sepi tenangkan fikiran, acewahh... #FYP yang bersepah sepah alam dalam kepala otak nie sebenarnya telah pun selesai,alhamdulilah. Siap dengan presentation proposal, sangat menyenangkan hati :') segala-galanya berjalan dengan lancar =)

so tak salahkan nak share gambar-gambar semester 4 nie kan?kan kan? 



next week I will through a challenging moment. i'll have to be supermal hehehe .bulan ini dan bulan depan penentu dan pengubah kehidupan, agak-agak boleh aku lakukan?? jyeahh i've been working hard for the this part,so insyallah. last but not least pray for me ;)


*memandangkan dah lama tak buka blog,tulisan ada line hijau dibawahnya..erkk...entah kenapa? :(


4 comments:

Chuu Muqhlis said...

good to hear segalanya berjalan lncar., gudluck ye akmal :)

Muhammad Adib Radzi said...

mal,gamba aku xpernah ade:(

aqmalazmi said...

adib tacing dengan aku..hahaha... hang tak penah nak bergambar dengan aku dib :(

Camy Alya said...

tulisan line hijau?

meaning grammar lari.

kehkeh :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket