like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 May 2012

chapter 4?? yes end of chapter dah pon :)

salam perkenalan. =.=" almaklumlah dah biarkan blog nie berpuluh tahun,haruslah ada SALAM PERKENALAN itu ! kang ada yang dah lupa kew..kena lah ingat kan balik..iye ke idak? HAHAHA...

first and all, nak tarik nafas lega.. huuuuuuuuu..ok tak cukup panjang..jap jap nak buat lagi panjang...erk..apa nak tulis nie..erkk erkk erkk... sumpah kekok gila nak buat ayat..ni pon aku tulis ikut jari jemari jew nie..dah tade ayat backspace dalam kamus hidup aku dah nie..heh ! 

(ok mukadimah yang "apakahsangat ! )




















perjuangan semester 4 sudah pon menampak kan hasil nya..tapi tade lah berhasil sangat pon T.T" that why lah pointer dan gred haruslah di box white kan HAHAHA..tadelah macam orang yang dapat dekan A+ untuk 8subject..boleh lah nak show off berbagai.. =.="

ok,lupakan yang ini, persiapkan diri untuk semester 5 ! ceh poyo gilaaa ! hapuih !... actually syllabus semester 5 dah keluar.. tapi masih blur blur lagi..yewlah bukan officially lagi kan.. bulan 7 nanti baru officially

7 subject teras,2 subject elective dimana kitorang boleh pilih nak masuk subject mana satu.tapi dengar gosip cik kiah, batch kitorang nie CN301 Geo-Enviroment Engineering tu dah menjadi subject teras yakni wajib.yakni???ok fine hahah.ok lah malas aku nak cerita pepanjang,actually aku dah bosan lah dunia blogger ni semua.. huh... sampai berjumpa lagi di lain tahun..bebai guys :) 


5 comments:

kura said...

7subjet teras? mampuhh.

farah jamil said...

Wahh, baru lepas rasmi da lepas semua subjek tu..Alhamdulillah takde la susah sangat.

Tapi kena la rajin revision. Confem 4.00 lah :)

hyz said...

giler banyak!!!!!!!! tabahkan hatilahhhhh ... hahaha

chemay said...

tak lama dah nak habis diploma.
jelessssss
T___T

puteri said...

yes2 dh tamat sem4..yahoo,sem5 kita berjuang la yer..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket