like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 September 2012

rasa nak tutup account blog -..-

hey guys, sekali lagi aku kembali dengan entry mengejut sebegini, lepas ni diam lah balik.. kenal sangat dah dengan aku ni.. kan kan kan? hahahha....

sebenar-benarnya aku nak menulis balik, ya menulis seperti dahulu kala
TAPI
*tengok, melayu macam aku penuh dengan alasan !
hahahahaha
tapi, aku rasa blogging bukan lagi separuh dari jiwa aku, dulu ya la kut, sekarang dah tak lagi

sesungguhnya dunia blogging mengajar aku banyak pengalaman, banyak ilmu pengetahuan!
oh yeahh.
harap berjumpa lagi di dasar laut!
baibai :)

6 comments:

babycomel said...

dasar laut? jauhnya.. jgn jauh2 nanti susah org nak kejar =) hehe

~Nur Zulaiha~ said...

ohh noo!! don't stop blogging,,, just keep it senyap2...

^___^

combi said...

jd part tyme blogger la lps neyh

mr.syazwan said...

jgn la tinggal

sebulan 2 kali update pun kira ok

;)

Yousof said...

Tutup je akaun blog kalau kau rasa kau tak sayang geng blogger kau. ;D



Nafsu blogging aku pun makin slow tapi aku tetap cuba bertahan! hehe

nitnot said...

yeah sep sikit! makin hari makin kurang idea dan malas nak berblogging.

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket