like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 August 2012

terima ini dengan seadanya !

hey guys i'm akmal azmi, today i'm going to sing a song from najwa latip.
kah kah kah
secara tidak sengaja aku telah meniru tread mark si najwa latip.
APAKAH !

ehem, assalamualaikum, agak lama aku abaikan blog ini.
tapi masih tidak terlambat kan aku nak wish selamat berpuasa pada umat manusia, kan kan kan
*krikk krikk krikk !

ok, last entry aku 15 june 2012..
-.-"
bila check kelender,
 ok masih di tahun 2012, ingat dah berubah ke tahun 2013 dah tadi.
so takdelah lama mana sangat pun!

aku terlalu busy, ehm busy sangat, tapi busy tidak menghalang aku untuk twittering to much!
hua hua hua.. keji tak?

aku sebenarnya di alam terakhir pengajian,
sem ini di kira sem terakhir, kerana semester hadapan aku akan keluar untuk menjalani Latihan Industri.

bila di alam terakhir pengajian, macam macam aku kena fikir
antaranya, aku kena fikir pasal :-
9subject yang telah aku ambil, fikir tempat latihan semester hadapan
dan yang paling teruk, fikir pasal project tahun akhir.

bila fikir pasal project, aku rasa nak demam(ok nampak tak aku menipu?)
baru ni, aku dan project mate dah siapkan 9kiub concrete,
tapi semuanya rosak, rosak atas kecuaian kami sendiri !

(bayangkan kami kena siapkan 45model kiub konkrit)
dengan alat ujian nak kena keluar pinjam ataupun sewa di luar.
hari ni sahaja, aku naik JKR tapi kecewa!
diowang tak sediakan alat ujian yang kami mahukan *PROTEST :P
so jalan terakhir yang kitorang ada ialah ke USM Kampus Kejuruteraan
-.-"
kalau boleh, kitorang tana lah pergi sampai USM sebab kadar kekerapan kami gunakan alat adalah tinggi!
-.-"

apa-apa pun tak apa lah, terima semua ini dengan tabah,
Insyallah, project ini akan siap seperti yang di rancang !
:)
Doa kan yang terbaik buat kami yaaa !
thanks guys, ada rezeki update lagi ! wohooo ! :P
otw ke USM kampus kejuruteraan,
 like a boss pulak aku ni kan duduk sesorang dalam bas tu !
HA-HA-HA !

4 comments:

Yousof said...

Today i'm going to say Syabas Mal kau berjaya update! *teruja hahah



Kami doakan yang terbaik untuk kauorang, insyaAllah kauorang boleh!

aqmalazmi said...

haha thanks you, usop !

Lea Isnawi said...

all da best utk final sem ni :D

man said...

slmt hari raya..sila lah ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket