like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 June 2012

pekerjaan yang cool

pekerjaan paling cool
call dominos's pizza di talian
1-300-888-333
dalam masa 30minit sampai lah rumah.
tindakan selanjutnya
ambil pizza
cet duit dalam wallet
pandang delivery boy
 masuk rumah
tutup pintu sekuat yang mungkin

enjoy your food guys !
#sengal

soalan : apa tindakan delivery boy selepas itu?
a) masuk rumah, sambil merayu minta duit.
b) panggil jiran, dan claim duit kepada nya.
c) letak gerai dominos depan rumah, dan berniaga.
d) berhenti kerja kerana gagal menjadi delivery boy yang berjaya.



12 comments:

chemay said...

mal jadi delivery boy domino's ke?
wahhhhhhhhh

DsCaRNiA NaDiA said...

Boleh tak nak letak gerai dominos tu sebelah rumah dia? heheh

Marissa Elena said...

B lah jawapan paling logik . hahah :D

:: Tulip Bunga :: said...

mcm tu bleh ka... ada bakat bt cerita lawak... :P

miss Fyqa said...

belanja ler dominos.. hehe :)

semutsengal said...

eh,


url hang ? hmmm

Azham Vosovic said...

sumpah jahat! hehehehe

E'in said...

e'in skrg dh gile dominos.. anta kat umah please!

alif haris said...

haha kalau aku balik ngadu kat mak..

zaty luvlianncezzz said...

pecah kan pintu . sbb geram. hehe

eyjalukman said...

mungkin delivery boy tu hentak kaki smbil mnangis mrayu. haha

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket