like sampai lebam,if not aku cepuk kang

29 November 2012

cuci timeline

salam semua nya
 pay attention ! ini entry serious.. 
wahhh! boleh ke aku serious? let's check it out :P

tahniah buat pasukan Malaysia atas kejayaan semalam! hangpa memang cool habeh! ceyy cakap macam depa nuh baca blog aku kan... puih !

aku sebenarnya bukan apa... k ayat aku macam makcik makcik nak buka cerita ! macam ni cerita dia, semalam kemain heboh pasal "POTONG" dan "BOGEL" entah lah, kemain mainstream budak budak zaman sekarang, bila di anugerahkan otak, akal pula tak ada.. susah betul... boleh ke fikir nak potong aset kalau Malaysia menang? dah sah sah lah budak tu attention seeker negara !

attention seeker ni sebenarnya dah lama bersawang dalam kepala otak aku, sejak dari FACEBOOK lagi, kini ke TWITTER, aku letak jawatan sebagai cheif executive officer dekat Facebook sebab hal ni lah, kejap kejap suruh like, kejap kejap suruh like... annoying tak beragak !

kepada pengguna twitter ! please, kalau nak hilang dara, nak potong aset, shirtless depan mall, sila dalam hati ! jangan sampai sealam dunia tahu niat tak suci itu, dulu aku tak nampak semua ni, tapi bila muncul nya saudagar dari dunia kurang kasih sayang, macam ini lah jadinya !

saudagar dari dunia kurang kasih sayang ni membuatkan aku hadap timeline sambil makan popcorn bersaksikan air pepsi, rasa boxoffice bila ramai gila yang layan attention seeker ni.. ada mencerca ada juga yang cool macam aku..hahaha..sebenarnya aku tak layan semua semua tu, aku just tengok until i got bored already.. tak berminat la nak ambil tahu -_-

pramatang tanpa kesudahan






10 comments:

CekbOlat-bOlat said...

malukan diri sendiri . kan kene hentam . haha

Nur Emilya said...

Macam-macamkan. Nak attention lah tu. -,-

zOeY zAu YaH said...

mu jgn buat begitu ya hahah

AmirahSM said...

publisiti murahan

Cik Puan Bunga said...

Kesian nak glampur punya pasal sampai terpaksa tunjukkan sikit bekalan bekalan bodoh di hari tua .

Sah sah kat sekolah tak belajar ni . Pesen tidur bawah meja ni !

محمد رازيق said...

tu la pasal. depa ni. banyak2 nazar, nak juga buat mende ntah pape. nak perhatin. mesia menang, last2 depasenyap je. haha

Nesa Wazir said...

hahaha..block kasi block sme die

chemay said...

dulu suka tengok orang bodohkan diri dekat pesbuk.
sekarang suka tengok menda yang sama dekat twitter pulak.
hihuuuu~

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Memaafkan adalah cara balas dendam yang paling mulia.

Nur Faie said...

Drama di mana mana =='

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket