like sampai lebam,if not aku cepuk kang

10 December 2010

aku bahagia tanpa kau



ohh lame kowt tak update blog..
cewahhh!!tak lame lah..baru jew update!!
tp aku takowt korang jew rindu kat blog aku kan??heeeee
ohh yeahh tajuk memang tadew kene menena langsung
hahahhaa
okey sini aku nak buat perangai poyo aku
semalam 09/12/2010 kan??
okey tu birthday aku!!!
hahahhaha tengok poyo tak???
ohh yeahhhh 
adew dua insan 
buat entry untuk birthday aku,iaitu
faliq(aku sayang faliq jugak)
and 
adib(wahh sungguh tragis entry kamu) hahahaha
notification di atas adalah normal lah pada sesiapa yg sambot birthday kan...
kalau tak birthday memang sunyi lah noti fb aku nie
heeeeeeeeee
ohh yeahh semalm adew kelas kowt!!
tp dua jam jew..pukul 10 dah habis kelas.....
dalam kelas dapat msj dari mum tau
"happy birthday"
mum aku msj..aku reply
"tq..nak hadiahh heeeeeeeeee"
mum bals
"heee hadiah tadew lah sorry"
heeeeeee terharu kowt aku mesej dengan mak aku
kau ada???
hahahahahahha!!!
ohh yeahhhh pukul 11 aku gerak pergi umah besties aku si idin tuw
besties aku tuw howt hakiki tau,,tak macam kau howt like-like jew hahah
tak caye tengok lah fb die!!!
howt bebeh
dahhh cukop!!pasal howt howt nie
heeee kitorang nak pergi date lah!!!!
first kitowang pergi jusco....ingat nak booking tiket tengok
"hantu kak limah balik kampung"
hahahahahah!!!
tp kat jusco cite tuw tadew lah!!!
adoiiiiii
so pusing-pusing kejap jusco tuw......
memandangkan si idin tu nak sangat tengok cite tuw
kitowang gerak pergi sunway....
ohh yeahh kat sunway adew cite tuw..
so,,booking tiket dulu lah...
kitowg mmg sengaja kowt booking tiket lambat so,
kitowang round sunway tuw dulu....
agak lapar kitowg pergi MCD makan...
heeeeee idin belanja I okey!!!
aku pesan..McChicken,,
and idin pesan Fleet-o-Fish..memang favorite idin pon Fleet-o-Fish tuw
lepas makan mcd..terus menuju kew wayang tuw...
cite pun dah nak mula kowt
aku tanak comment cite tuw
yew lah cite melayu kan??
LIKE-LIKE 
jew pun!!!!
aku kasi 3/5 bintang kat cite tuw coz adew juga some of part 
kelakar nya subhanallah!!!
hahahahhahahah!!!!!!
melompat aku gelak!!!!!!hahhahahah!!!!!!!
habis cite tuw dalam pukul 4 kowt......
tak berapa tengok jam lah!!!
so aku and idin nak dating dekat pulau pinang plak
heeeeee
mmg astaga lah bile kami berdua!!!
hhahahahah!!!
yew lah "BF" kan!!!!
sumpah yOu olls fikir
"Boy friend" kan??
hahahahahhaha
meh sini mulot You olls aku cili kan meh!!!!
"BF" tuw "Besties Forever" lah bogek!!!
agak lah nak longkang kan mulot tuw!!!
jangan lah sampai longkang kau kene kat aku!!!
adoiiiiiiiii!!!
okey lari tajuk......
aku suroh idin yg drive atas jambatan pulau pinang tuw..
aku tak larat sudah!!!
hahahahahahhahahahha!!!!!!!!
kitowg pergi QB mall pulau pinang.......
merata kowt port kami dating dalam QB tuw!!!!
hahahahahahahahah!!!!!!!
kat port atas sekali adew tempat main kasut roda
adew kew patut si idin tuw ajak aku main kasut roda tuw
adoiiii 
aku tak reti lah sayang!!!!!
aku tenguk orang lain main pun asyik jatuh jew...
kalau aku main???
memang tutop lah tempat permainan tuw...
hahhahhahha!!!!
mane tak nye..semua roda kat kasut tuw tertanggal hahahaah
-,-"
ohh yeahh QB mall sebelah jew dengan pantai..
so petang-petang sikit kitorang lepak tepi pantai jew....
dah nak senja aku rase penat gile..
tp si idin tuw adoiii 
sejak kenal die..die memang tak tahu erti penat kowt..
tambah-tambah bile berjalan-jalan nie..
semua kedai kami serbu kowt!!!
tp tak beli ape pun!!hahahahaha
ri nie petang idin gerak pergi kl...
aku tak ikut.........
sedeh nye......
heeeeeeeeeeeeeeeeee....
ohh yeahh sini mal tunjuk sikit2 yew pic kitorang
=)


(adew lagi pix tp aku tak masuk kan semua k)
memang mcm nie lah bile besties keluar jalan-jalan kan....
heeeeeeeeeee.....
dlam pukul 9mlm aku dah releks kat umah kowt.....
tibe-tibe mum aku buat kejutan!!!hahahhha
mum aku belanja mcd kat aku..
Fleet-o-Fish You olls.....mum beli dua untuk aku sorang...
adoiiiiii
-,-"
kalau adew idin boleh bagi die,,yew lah kegemaran dia kan....
tp aku tak habiskan lah dua-dua sekali..aku bg jew kat abg aku if die nak...
ohh yeahhh nak tengok tak hadiah birthday mal??
heeeeeeee
jap yew....



heeee semua nye orang tersayang bagi You olls..
family aku,,idin..and so on..
heeeeeeeeeeeeeee
thnksz semua..
=)

8 comments:

zOeY zAu YaH said...

adek,ko tersenarai lm list blog tersempoi antara yg tersempoi.usha arr blog akak..zoeyzauyah.blogspot.com

*black cat* said...

for sure u having a best time with ur besties rite?how jealous i am.wish it last forever.btw,sorry.i know im a stranger.but i do lve ur blog.il foloow :)

::FAIZ FARISH:: said...

woooooooo tersenarai dlm list blog tersempoi

♥amoy♥ said...

mall mmg sempoi pown !
HAHA !
malll . amekk tag kt blog aq ,
sekian terima kaseh :p

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh happy birthday~!! ;D
hahah sorry2 xwish awal =.="
arituh kau ad gitaw lol
tapi xigt @_@"

comment ini hadiah utk kau
hohoho

::FAIZ FARISH:: said...

Anda D Tag

shikin_yz said...

epi belated bzday!!

Iskandar Shah said...

first time dtg blog ni..
comel la blog ko akmal!

btw, saengil chuka hamnida!
hepy besdey yaw!

aku follow blog ko!
follow me bck.. :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket