like sampai lebam,if not aku cepuk kang

08 December 2010

tak taur nak letak tajuk ape



tuan-tuan dan puan-puan!!
dengan penuh bergayanya aku nak ckap aku
"bakal jadi ustaz"
hahahahaha!!!!!
sumpah orang tak caye kan??
"lantak kau lah" (ayat pensyarah sc enginerring aku dulu)
hahahahah!!!!!!
tadew lah aku tak jadi ustaz pun
-,-
actually pagi-pagi tadi adew subjek pendidikan islam tau!!!
hahahahaha!!!!
sekali lagi aku ulang pendidikan islam tau!!!
hahahahah!!!
kenapa dengan pendidikan islam akmal??
dalam subjek tuw kan aku kena buat praktikal 
khafan kan mayat
and solatkan mayat!!!!
-,-
bukan mayat betul lah
nak cari mana mayat betul-betul setiap hari rabu
nak pangil mayat datang pusat islam??
jangan harap lah die nak datang...
berharap sangat aku dapat hafal doa-doa untuk si mati dengan lancar!!
hahahahhahaha!!
lagi hebat topik 1 and topik 6 pasal
nikah
and 
talak!!
haaishhh!!!!
habislah aku kene buat kajian pasal
"suami lafas talak dalam sms"
"pasangan khawin lari"
"khawin tanpa wali dan saksi"
ada banyak lagi  kowt
tuw antara-antara topic yg kene kaji sendri 
tp aku tak taur topic ape aku kene kaji nanti 
mungkin
"kenapa akmal nak khawin guna duit ptptn"
hahahahahha
habis jew agama tu ada subjek
mechanic of structure
hahahhaha!!
lecturer mechanic agak howt kowt!!!
hahahahhhaha!!
nak tergelak jugak lah!!
rambut macam perang jew -,-
cincin gojez You olls..... blink-blink tau!!
lappy bulu-bulu!!
hhahahaha!!
aku asyik pandang jew lappy bulu-bulu die
bulu harimau You olls!!
kelas kau maria!!!!!!
jam tangan!!
wow superb!!!
heeeee
ape-ape pun saya hormat saya punya lecturer
encik muhammad afzan
tp en ajar terlalu laju!!!
selaju rapid kedah!!!
hahahaha
kedah ade rapid kew???
yangg adooo
hahahahhaha!!!!
maur tak laju 
dalam jangka masa 1jam
dia dah selesaikan 2topic besar!!
tunggang tebalik aku td!!
"moment,force,output force,input force,rintangan angin"
sebut aku reti lah dalam-dalam aku tak faham sangat pun

-,-
habis tuw terus masuk lecturer
aturcara kontrak
adoiiiiiii
fully and totally mengharapkan pada buku yang berharga 11 ringgit tuw
coz tadew pengiraan pun
adoii boleh kew kalau kene baca jew tanpa ada pengiraan??
nak dapat markah dekat mane kalau tadew pengiraan time final nie??
adoiiiiiiiiiiiiii
so baca jew lah buku tuw mal oi!!
nak kira-kira kau tunggu aturcara kontrak2 sem depan yew
time tuw jangan nak mengeluh pulak kene kera kos pembinaan bangunan!!
rasekan lah !!! nak sangat kan!!!

hahahahahha!!!
kesimpulan nya
aku rasa hari nie ada sedikit relevant nya 
coz hari-hari yang lepas sememangnya tidak relevant langsung
hari-hari yang lepas tak relevant coz semua lecturer cancel kan class
see
budak akmal nie sangat bajet rajin okey!!!!!!!!
HAHAHHAHA
sorry mal terpaksa kabur kan mulut laki tuw!!
coz mal taur adew adik-adik yang tak cukup umur suke sangat singgah blog nie!!
STUDY/PLAY
jawapan aku
"KHAWIN JE LAH"
hahahahahahahha
daaaaaaa





11 comments:

♥ say love to nadz ♥ said...

mai nad nk romen .. eh ... komen .. haha ... bkn k nad ade ckp lam keta ..yg pasal rapid kl uh . nad nan idin mase odw kuar hi tech .. hahahahhaa .. RAPID KEDAH :p

::FAIZ FARISH:: said...

kawenla Mal....

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
tak sangka budak yg baik kau rupanya..
aku pun sama kalau lecturer xdatang msti kosong je rasanya
huahua..

eh kau study kt mana?

zOeY zAu YaH said...

pe la kamo neh budak hehe

Anonymous said...

hepi bfday akmal (: hehe

♥AQMAL♥ said...

nad:hahahha yew kew???

♥AQMAL♥ said...

faiz:nak kawen lah nie adoii

♥AQMAL♥ said...

razi:well hhahah!!!!aku study politeknik jew..

♥AQMAL♥ said...

zoey:hahahahha!!biar lah

♥AQMAL♥ said...

hanis : thnksz aw!!

Anonymous said...

622579

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket