like sampai lebam,if not aku cepuk kang

07 December 2010

7/12 honeymoon



mood
penat gila berendam badan di sungai sedim
with
Idin,Mal,Nad,Wiwi,Sorang lagi I tak ingat name lah adoiii(sory yew)
berendam dari pukul 1 kowt smpai 4 td.....
after that
pusing-pusing giant kulim
and
makan dekat giant kulim
so...
sangat penat!!
ehh You olls yang ajak mal join korang kuar thnksz yew!!!
len kali ajak lagi aw..
sukew sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daaaaa.............
(entry terpendek pernah aku buat)
(awards pleasss)

14 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahahah
tahan bdn kau berendam lama2 =.="

lenkali ajak ak kua skali
hahaha ak lesen keta pun xde nk merayau sorg2 T.T

♥AQMAL♥ said...

razi:badan naik kecut kowt!!!hahaha
lahh lesan tadew kew???same lahh td pon pompuan yg bawak kete...laki tadew lesen hahahahaha!!!

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Kena buat gak lesen nanti senang plak ko bawak diorang yerrr

nadz zdan said...

nad mlas bwak :)

♥amoy♥ said...

nakk award konon !
taphe . nty aq buad untk kaw :')
special case pnyer blog !
ahaha
*thumbs up

Amirrah Zawani said...

pernah gk pg sedim masa study kat penang dulu.. eyh pic manda manda xda ka?? ekeke!! :)

Zuewairy said...

berendam kat sedim? bestnya..
eh.. berendam? ble sunat kali kedua..ngeh3..

♥AQMAL♥ said...

Afzainizam:Ohh yeahh salam persahabatan......

♥AQMAL♥ said...

nad: nad memang

♥AQMAL♥ said...

hanis: aku gurau lah doe!!hahaha!!

♥AQMAL♥ said...

amirah:ohh yew kew??air laju kan??pic tadew heee

♥AQMAL♥ said...

Zuewairy:hahahaha!!!!!!yes jadi gajah berendam!!hahah semalm sunat nye!!heee

::FAIZ FARISH:: said...

huyoooo

♥AQMAL♥ said...

faiz :tuw jew??hahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket