like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 December 2010

saya pun nak matang



ohh yeahhhh penah terbaca pasal aku dan mamat cornetto??
tak???
okey kalau tak sila tekan 
rupa-rupa  nya aku ada musuh dalam selimut
-,-''
maksud nye aku adew pencabar untuk dikalahkan
nak tengok tak entry pencabar aku tuw???
okeyyy bawah nie entry die
korang just press Ctrl(jangan lepas)and click jew bawah nie
sunguh aku tak sangka kau sedemikian rupa faiz
hahahahaha!!!
taurr lah kau howt!!!
^^
hahahahahahah!!!!!!!!
ohh yeahhh actually aku just nak bercerita pasal orang tua
dalam erti kata orang yang lebih berumur dari aku!!
hahahahhahahaha
aku mendapati orang-orang yang lebih tua pada aku mempunyai sifat yang agak
mature
spoting
cool
hebat
berfikiran positif
dan sebagai nya
aku pun ade kawan-kawan blog yang lebih tua pada aku
hahahahahah!!!
antara nya
dan aku pasti orang-orang tua di atas nie
sangat kearah positive
hahahahahah!!!!
entry-entry di dalam blog orang tua nie tersangatlah
"matang"
tp kadang-kadang adew jugak ke arah kebudak-budakan
-,-''
hahahahahahha!!!!
dan aku sangat mendapati bahawa budak-budak yang setaraf dengan aku
iaitu 18 tahun 
tersangat lah berfikiran kearah negatif if adew problem
heyyy tolonglah jadi profisional sikit!!!
tak perlu lah kite adew dendam-mendendam antara kita
kalau dah selesai,,sudah lah kan???
jangan lah macam budak-budak sangat pemikiran tuw....
pleasss lahhh
kelakar taur aku tengok!!!!
hahahahahahahahahahahahahhaha!!!!
aku berharap if aku dah tua mcm korang,,aku akan lebih matang dari korang!!!
hahahahahahahahah!!!!!!!!
korang pun kalah dengan aku!!!
hahahahahahahahhhahahahhaahha!!!!


pesanan untuk semua pembaca:
sila buat entry paling special aw untuk mal pada 9/12 nanti(my birthday okey)
hahahahahahahahaha!!!

=)




14 comments:

Miraluna Zaini said...
This comment has been removed by the author.
♥AQMAL♥ said...

aikk gelak plak You nie!!hahaa

Miraluna Zaini said...
This comment has been removed by the author.
faiz amir said...

yg kaw cte faiz farish or faiz amir ? hahahahahha

SyahmiFikri said...

lallaa... lawak la ko nie.. bagus.. impiann ada..

Fakhrur Razi berkata said...

hahahahahaha
klakar2
xsangka ad gak org challange rupa dgn kau utk si akim =.="

weh aku matang ker?
pergh terharu betul
huahua

Roxy zai said...

mmg ada rupa akim jgak laa;)

faliq said...

hahahaha..akmal suda tua..
ayah oh ayah..;)
anakmu menyinggah di blogmu..
skian lame merantau..hahahaa

♥AQMAL♥ said...

Miraluna Zaini : akim???hahhah!!akmal lah!!

♥AQMAL♥ said...

faiz amir:pasal faiz farish lah....hahaa

♥AQMAL♥ said...

SyahmiFikri:haahha!!lawak??hahah wish me luck okey

♥AQMAL♥ said...

razi:tuw lah pasal die jdi pesaing aku kowt

terharu??oket terima,,hahah!!

♥AQMAL♥ said...

Roxy zai : tak dew rupa akim langsong lah -,-

♥AQMAL♥ said...

faliq:tak tua lagi lah wey!!!sepak bontot jap g bawu tau!!!hahahaaha!!!!kan merantau ke utara smpai tak sedar nak singah blog aku -,-"

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket