like sampai lebam,if not aku cepuk kang

24 January 2011

ehh bontot!!kau berak erk??



teringat  plak aku dengan kawan aku
-,-"
aku suke berkawan dengan die...
kenapa?????
sebabnye bile berak tanak ngaku..
dammmm..........
asal berak jew tanak ngaku!!!!
mcm haram pon adew jugak!!!
penah sekali,,dalam kelas aku jerit kat die......
weyyy busuk lah,,,sape berak????
hah ahh lahh..aku pon baur busuk!!!
damm die berak die tanak ngaku!!!!
what the fuck!!!
sekali berdiri dari kerusi,,die punye emas bertaburan atas jalan..
HAHAHAH!!
euuuu berak tahik keras lah kau!!!!!
busuk nya ya rabbi!!!!
boleh termeninggal aku baur taik die!!!!
HAHAHAHAH
memandang kan aku kawan die..
aku jew lah yang kene panggil cikgu untuk report peristiwa manis tersebut!!!
grrrr
and aku jugak lah kene jerit jerit panggil makcik pencuci ur....
satu kelas lari keluar bile saat emas die bertaburan ats lantai ur..
dah macam ada bom nak meletup jew dlam kelas....
kosong teros kelas.......
sian mak kau kan??asal kau berak dlam seluar jew mak kau kene datang sekolah bagi seluar baru kan??
bukan sekali kan??
tapi bnyak kali lah..time kite jalan kat bawah pergi rehat pon kau terberak dlam seluar kan??
nasib time tuw ats padang!!!kalau tak habis lah orang-orang awam yang berada di situ kan??
HAHAHAHHAH
tapi sekarang mane kau pergi?????
die dah pegi jauh weyy padew aku..
jauhh sangat....aku pon dah tak jumpa die dahh..
maybe die malu kowt....grrrr......
time darjah 5 die kene pindah..die pindah pergi kl......
sejak-sejak tuw teros tak jumpa.....
weyyy kat kl hang berak dlm seluar lagi kew????
HAHAHHAH......
sape lah sngop jadi kawan hang kan???
WEYY WEYY..kalau kite jumpa kan??4sure hang malu-malu dengan aku kan...
maur tak malu..asal hang berak jew aku adew..asal aku adew jew hang berak....
boleh dikatakan aku teman SEBERAK lah kan???
HAHHAHAHAHA.........
btw,,kalau hang hidup lagi mase karang nie..hope hang adew terserempak yew dengan blog nie...
kenapa??sebab aku nak gelak puas3 depan muke hang smpai terberak!!!!
HAHHAAHHA....
penah aku tanye kat die..weyyy nape tak berak kat tandas!!!best ke berak dlm suar???
die jawab..aku takowt lahh kat tandas adew hantu!!!
pftsssssssss............
erkkkkkkk bile aku tengok pic Atas nie.
tibe-tibe aku pon takowt nak g tandas untok berak...
kang syok3 berak kepala nie terkeluar dari tandas ur..
hah mcm mane?????
tak kan aku nak berak dlam suar jugak kowt??
HAHAHAHAH!!
malu lahhhh...
kecik-kecik sebelum sunat dulu tak pelah kan!!!grrrrrrr........
korang penah tak terberak dlam seluar??
hah kau tipu kalau kau cakap kau tak penah!!!!
HAHAHAHA!!!!
actually pic ats nie kerusi kowt..
cool je kan??
kalau pic ats ur ialah jamban!!!
aku lah orang pertama suroh kawan aku ur beli bende urr... 
senang nak berak!!!!!!
tak payah nak susah susah berak dlam suar lagi.....


p/s
adew kew orang berak tengah jalan nak mengaku!!!!! tak lah kan???tapi pleass lah mengaku kalau diri tuw buat salah!!!!jangan nak tuduh orang laen lah!!!dah tahi kau!!kau jew lah ngaku!!!!!kenape orang laen plak kene mengaku??ohh back off bontot!!!

jangan salah kan conect kalau bontot yang salah!!!
okey bye...

-renungkan lah-

HAHAHAHAHAHH

7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tapi apsal aku punya firasat kata dia tu ialah kau. huakakakakakaka Ngakula Aqmal...

tim said...

tak senonoh perangai kawan hang tue.!!

♥AQMAL♥ said...

faiz: hahahahah!!kawan aku lah!!!
tim: hahah!!!!tap suke berkawan dengan die...sekarang dah hilang

yunaiynie said...

haha ..
lawak2 ..
wat malu jer ..

♥AQMAL♥ said...

yuna: hehhehe..time kecik3 dulu tak pew ^^

♥amoy♥ said...

ta senonoh anakk pacek azmi nih berak dlm sua .
ishhh . ><

♥AQMAL♥ said...

amoy:hah baru lah kelass

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket