like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 January 2011

terajang nak??






okey petang tadi test engineering mathematics two,BA201
and my test was just HANCUR  okey!!!..
lagi HANCUR when pagi-pagi buta tadi lecturer ukur kejuruteraan bagi result test one..
same with math!!!pon HANCUR!!!
its okey :)mal will never ever give up until last breath
cewahhh!!!!!
okeyy lepas test petang tadi terus not in mood....
lagi buat not in mood bile my credit is out of account my pakcik maxis..
sorry tak boleh reply text u olls yang text i pagi,petang and malam ini....
okey fine,,,kalau nak i reply text u olls okey sila top up dekat saya okey!!
HAAHAHAH.......
totally not in mood!!!!
rase macam nak pergi bunoh orang pun adew
-,-"
okeyy saya tidak melawak even muka ini tersangat stupid damm damm..
bye


9 comments:

zOeY zAu YaH said...

hai geng! my accoount pon totally ZERO! kejam tol maxis!

♥AQMAL♥ said...

maxis!kejam kejam -,-"

Ninaa Haslina said...

her?

♥AQMAL♥ said...

omg omg omg..silap3!!!bukan her!!!!

mr.syazwan said...

xde mood dtg bulan ke??

hehe

gurau2 je

byk2kan bertenang ye

=_=

♥AQMAL♥ said...

wan: hahah dah smpai bulan dah pun....tadew mood coz dri tak pandai mcm org lain ^^

orkedbungaa said...

ko kne letak enset ko bwh bantal,besok pagi ko check balance gerenti ade credit.try wat.ade punye

Nurul Aisyah said...

ha!btoL 2...krDit grenTi braTos2...haha

♥AQMAL♥ said...

orkedbunga: hahah!!yew lah tuw!!!
aisyah:hah sokong lah die ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket