like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 February 2011

AkmalAzmi menagis sebab perempuan =)



kamu kamu
kamu dah lupa saya erk???
saye misscol tiada balasan..ape lah lagi kalau saya text kamu..
agak agak kamu nak reply kew???
i don't think so lah bebeh...
serious saya asyik ingat kamu ja......
kalau kamu tak ingat saya..
tak pe saya tak kisah pun..
sebab saya selalu jadi macam nie
-,-"
tak kan awak nak lupa kan saya dah kowt...
awak tak sayang perhubungan ini kew?
nak lupa perhubungan yang dijalin selama 6tahun ini???
kali terakhir kita berjumpa 6/2/2011 bersama family saya...
awak cantik time tuw..kurung biru..saya tshirt biru....
even kite tak berjanji pon...
awak senyum,senyum,lepas family saya jumpa awak time tuw..
mak saya tak sudah sudah bertanya pasal awak...
ehmmmmmm..
saya sedih lah sekarang nie..............betul betul kew awak nak lupa saya?
awak insan pertama yang bertahtah dalam hati saya selama 6tahun ini....
dan awak insan pertama yang boleh membuatkan saya menagis..
saya tak malu kalau saya nagis sebab awak....
awak ade ke nagis sebab saya?? 
i don't think so lagi......
saya tukar nombor and tak bagi tahu awak pon sebab awak..
saya tak mahu diri saya ingatkan awak lagi..
tapi saya tak boleh......
kadang kadang saya nak call or text awak..
saya nak ajak awak makn sekali di kantin..
tapi saya takut awak tak pick up call saya
saya tak couple dengan orang lain sebab awak..
awak awak...
saya harap saya mati dulu pada awak....
=(
serious aku nak nagis dah nie............6tahun masih tiada jawapan dari awak...
tak pelah awak saya tunggu smpai saya mati okey
=)
jangan-jangan awak dah ade orang take care kowt dekat kampus....
okeyyyy nanti saye nak jadi pengapit awak tau........
ahh saya harap semua itu tak jadi............
kenapa dengan saya nie hah!!!
heloo akmal!jgn jadi lemah sebab si dia...
kuat kuat..kalau jodoh tak kemana..
ahh awak..awak selalu sebut kn bende tu
"kalau kite ada jodoh insyaALLAH tak kemana kan"
saya tahu..awak hak mak awak..tp tak boleh kew kalau saya nak nak tumpang sikit??
anak saudara awak comel..
lepas kite tengok wayang hari tuw..saya singgah minum rumah awak..
serius ank saudara awak comel..
lagi saya suka bile saya dapat kiss dari anak saudara awak tuw.......
muahhhhh
adew bunyi lagi time anak saudara awak kiss saya
heee
norhayati binti ahmad subari
kenape mesti tunjuk nombor dua dalam pic tuw??
kenape tak nombor 6??semperna 6tahun perkenalan kite tahun nie..
^^
cissss...
sorry lah kepada cik yatie kite kalau adew terbaca blog akmal azmi nie..
tapi ini lah kenyataan yang kite bersama kene terima..
heyy korang..tak pekan kalau lelaki nagis sebab ini??
bukan orang lain tau pon kalau aku nagis karang nie..kau jew tau...
heeeeee....
makan mcd banyak-banyak supaya lupa kan awak sekejap...
kejap lagi habis makan saya ingt yatie balik
-,-"
facebook saya dah tak bukak..buka pon upload pic and tutop
harap maklum
on blog..tulis tulis publish..
semua kerana yatie

-,-"
tengok 132 astro warna...
boleh gelak-gelak..
lepas tu sedih balik sebab awak..
study pon tak faham..
susah sangat subject die...tutop buku tido..
time bosan buat lukisan semata-mata untuk awak..
awak dan awak...

MUHAMMAD AKMAL BIN AHMAD AZMI
09/12/1992
tak boleh lupa
NORHAYATI BINTI AHMAD SUBARI
10/11/1992

saya miscol awak sekarang!and i hope awak balas
-sekian-





4 comments:

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O


bunga2 cinta sgt!

romantic syeh

hehe

awat lukisan tu org lidi ja??

haha

::FAIZ FARISH:: said...

bungga-bungga cinta, layu dipusara...

(aku nyanyi lagu Misha Omar utk ko hahaha)

orkedbungaa said...

heyy budaakk!
saba oke :)
org perempuan ni suke jual mahal siket,huuh
kalau die betol nak kat ko mesti die cari ko,think think.
CHILL DUDE :D

orkedbungaa said...

heyy budakk!
saba oke :)
org perempuan ni suke jeual mahal siket,huuh
kalau die betol nak kat ko die akan cari ko,think think !
CHILL DUDE :D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket